Ja mam inną koncepcje segreguje w dp wszystko tak:
Mam 1 skrzynke a w niej loot do różnych miast, polecam segregowac wg. kolorów bp np. szary-kazordoon, czerwony- venore itd. ,tu także mała rada abyscie segregowali loot już na expowisku, zrobic jeden bag a w nim nastepne 3 i w jednym np. scale army w drugim loot do thais w trzecim loot do kazzo w 4 food, oszczedza sie czas w dp tam juz tylko wżucamy bagi do odpowiednich bp i nie tracimy czasu w pz a na expowisku leci to szybko i sprawinie bo nabieżąco i na dodatek jestesmy poza pz.Nastepny skrzynka to skrzynka z najbardziej cennymi żeczami czyli złoto-złoty bp, itemki na sell- inny bp , eq na zmiane -nastepny bp, no i bp z runkami tu można runki segrgowac wgo koloru lub wyciagajac jedna rynke przed bp

I następna skrzynka to rożnego rodzaju smieci liny,łopaty itd itp. W nastepnej skrzynce trzyma rożne kosztownosci i ozdoby do domu

W dp (to polecam sczegolnie dla Knightow) trzymam listy i ma w nich napsiane co jestem winien danemu graczowi (np. loot z huntow lub podział pieniedzy z huntow) robiąc to zawsze nigdy wam nikt nic nie wciśnie.
Pozdrawiam