Omg... ale żescie eseje popisali... nic tylko w gazecie opublikować...
Co do oceniania Meraza ... ja moją ocene wyciagnalem z jego postepowania w grze... jaki jest w rl nie wiem... co do eseju Sol... troszke sie zgadzam a troszke nie ... przenoszenie spraw z gg na publiczne forum nie było najmądzrzejsze .... nudzi mnie już ciągłe używanie sobie na Suvie.... jejku .. cłopak złapał rytm niech sobie gra ... pare tygodni PG i mu sie znudzi jak kazdemu ... teraz ma wakacje a pogode mamy jaką mamy ... może u niego leje non stop i nie lubi deszczu.... fakt moglby poczytac ksiazke czy cos ... ale nie czepiajcie sie go za to ze gra duzo ... to jego decyzja i chyba wie co robi...
Sczerze przyznam ze niektorych postów juz nie czytam bo to jest nakręcanie tematu... w kolko kazdy pisze wlasciwie 3 posty ...cos o wojnie cos o Suvie cos o Avo .... i tak w kolko ... ja juz na bierzaco nie jestem w temacie .... nie gram na obsidii jednak jak ktos chce wymienic ze mna pare zdan to zapraszam... mysle ze bede w stanei odpowiedziecna jakies pytania
i ludzie na miłość boską ... przestancie sie klocic jeden z drugi bo to narpawde nie ma sensu ... pokazy siły i kto kogo bardziej zjedzie są dobre na 10 latków a nie dla dojrzalych ludzi.... dajcie se siana
Hmm.... no i niestety mi też wyszedł esej... i niestety tez offtopic....licze na to że wkoncu sie dogadacie jakos ... i wywalice szwedów z serwera .. albo przynajmniej jaki "peace" zrobicie ... pozdro dla wszystkich i dla kazdego z osobna