@ Fin'er
Mam wrazenie ze mnie nieco zle zrozumiales.
Opisalem w moim poprzednim poscie jedno z najgorszych przezyc i doswiadczen z tibii jakie mnie spotkaly w ciagu roku. Gdy osoba napadajaca w tym przypadku Aldin Pall odwrocila kota ogonem oczerniajac mnie i zadajac placenia. Takie zachowanie nazwalem po imieniu - bandyckim, a jej towarzyszy kompanow z serbii- bandytami. Niewidze w mojej wypowiedzi zadnej wrogosci wobec serbow jest to wrogosc wobec tych konkretnych osob.
Gdyby byla to nienawisc to bym ich teraz skarcil za to, bo przeciez mialem ku temu sposobnosc. Niezaatakowalem ich bo im wybaczylem. Wybaczylem ale nie zapomnialem.
Odnosnie paymentu. nie jestem specjalista w tej dziedzinie wydaje ni sie ze Kiroy Wind lub Suv, Ryba mogli by powiedziec znacznie wiecej i ciekawiej na temn temat ale twoi przywodcy zaakceptowali te wojne wiec wzieli niejako odpowiedzialnosc za jej przebieg. A po jej zakonczeniu za ewentualne kontrybucje. i Stad bierze sie payment.
Czy wyrazalem sie o nich pogardliwie- mysle ze tak bo naprawde brzydze sie takim postepowaniem i tym co Padin Pall i spolka probowali mi wywinac.
Od tamtej pory nie jestem protektorem bo niespecjalnie wierze w wersje wydarzen "biedaczkow" czasem ludzie nieco lub bardzo koloryzuja.
Moze tez powinienes spojrzec na jej wersje wydarzen jako na nieco "podkoloryzowana"
Piotrek
|