Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zielona Firanka
!! Spotkanie w Warszawie... Eh, szkoda, że nie wiedziałam... :/
|
Cytuj:
Dokładnie, dlatego każdy może się tu wypowiadać a jak się to komuś niepodoba to niech nie czyta (tak, to jest aluzja do senseja, wielkiego fightera który bije 20lvl druidów).
|
Masz tutaj 2 przyklady postow w ktorych nie wnosisz nic do tematu. Skoro zwracasz innym uwage to rowniez pilnuj siebie. Ja ciebie obrazac nie chce bo podajesz sie za kobiete , a kobiet sie nie obraza , jednakze pilnuj sie bo wszystko ma swoje granice.
Cytuj:
|
Mowisz do mnie madralo i smiesz mnie poprawiac. Dobrze w takim razie ja ciebie tez poprawie.Gestapowcy placili sprzedawczykom za to ze im donosili na powstancow. Sprzedawczycy dostawali za to regualarne wyplaty , wiec byla to ich praca. Dalej twierdzisz ze zadna praca nie hanbi?
Cytuj:
To jaki ma nick nowy sorc Sir Kiksa?
Edit:
No cóż, jesteś jego rl kumplem a robisz mu świństwo bo gadasz, że sorc jest innego kolegi z rl. Więc tylko czekać aż się wygadasz na złość sir kiksowi.
|
Dalej odnosnie twojej nieskonczonej madrosci. Wygadac mozna sie na jakis temat czyli calkowicie wypowiedziec swoje zdanie. Ja teraz wlasnie sie wygaduje. Wygadac sie rowniez posiada inne znaczenie , ktore oznacza powiedzenie sekretu przez pomylke, takze nie moge sie wygadac na zlosc bo jak sie chce cos zrobic na zlosc to jest sie tego swiadomym.
Cytuj:
To sie odwal ode mnie i pilnuj własnego interesu. Co? Mama Cie nie kocha że próbujesz wyżywać się na innych? A może dziewczyna Cię zraniła i teraz czujesz wstręt do każdej?
Nie pozdrawiam (pozdrawiam to czasownik mądralo)... I zacznij pisać na temat bo powodujesz tylko offtopic. A jak się coś nie podoba - proszę bardzo - do prywatnych rozmów jest PW a nie ogólne forum. Ja z tobą już rozmowę skończyłam.
|
Przecinek przed "ze". Madralo.
Wiele osob tutaj piszacych odbiega od tematu ,wlacznie z toba, takze skoncz szczekac a jak to robisz to sie pluj np do wszystkich np veersa ktory wkleja poezje a jak jeszcze ci sie nie podoba to idz stad. Ostatnia moja wiadomosc pisana do ciebie , mam nadzieje ze dotrze cos do ciebie. Poprawianie zacznij od siebie potem poprawiaj innych. Zauwaz ze ja sie nie przypierrdallam jako 1 do tego co sam robie zle .Wytykam twoje bledy w odwecie. Dlatego nie mowie nic zlego o wyzywaniu bo sam czasem wyzywam a ty najpierw mowisz ze zle to jest a potem ze fajnie hori , takze sie zastanow nad soba.