Zobacz pojedynczy post
stary 22-08-2006, 02:55   #2338
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2005

Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zielona Firanka Pokaż post
!! Spotkanie w Warszawie... Eh, szkoda, że nie wiedziałam... :/
Cytuj:
Dokładnie, dlatego każdy może się tu wypowiadać a jak się to komuś niepodoba to niech nie czyta (tak, to jest aluzja do senseja, wielkiego fightera który bije 20lvl druidów).
Masz tutaj 2 przyklady postow w ktorych nie wnosisz nic do tematu. Skoro zwracasz innym uwage to rowniez pilnuj siebie. Ja ciebie obrazac nie chce bo podajesz sie za kobiete , a kobiet sie nie obraza , jednakze pilnuj sie bo wszystko ma swoje granice.

Cytuj:
http://www.tibia.com/community/?subt...ame=Aleksy+Hut

Omg. Ktoś jest bardzo zabawny

Oczywiście nie śmieję się tu z tego gdzie kto pracuje bo ŻADNA praca nie hańbi, ale akurat to mnie rozśmieszyło, szczególnie nick "Aleksy ma Kompleksy" xD

Mowisz do mnie madralo i smiesz mnie poprawiac. Dobrze w takim razie ja ciebie tez poprawie.Gestapowcy placili sprzedawczykom za to ze im donosili na powstancow. Sprzedawczycy dostawali za to regualarne wyplaty , wiec byla to ich praca. Dalej twierdzisz ze zadna praca nie hanbi?

Cytuj:
To jaki ma nick nowy sorc Sir Kiksa?

Edit:
No cóż, jesteś jego rl kumplem a robisz mu świństwo bo gadasz, że sorc jest innego kolegi z rl. Więc tylko czekać aż się wygadasz na złość sir kiksowi.
Dalej odnosnie twojej nieskonczonej madrosci. Wygadac mozna sie na jakis temat czyli calkowicie wypowiedziec swoje zdanie. Ja teraz wlasnie sie wygaduje. Wygadac sie rowniez posiada inne znaczenie , ktore oznacza powiedzenie sekretu przez pomylke, takze nie moge sie wygadac na zlosc bo jak sie chce cos zrobic na zlosc to jest sie tego swiadomym.

Cytuj:
To sie odwal ode mnie i pilnuj własnego interesu. Co? Mama Cie nie kocha że próbujesz wyżywać się na innych? A może dziewczyna Cię zraniła i teraz czujesz wstręt do każdej?

Nie pozdrawiam (pozdrawiam to czasownik mądralo)... I zacznij pisać na temat bo powodujesz tylko offtopic. A jak się coś nie podoba - proszę bardzo - do prywatnych rozmów jest PW a nie ogólne forum. Ja z tobą już rozmowę skończyłam.
Przecinek przed "ze". Madralo.

Wiele osob tutaj piszacych odbiega od tematu ,wlacznie z toba, takze skoncz szczekac a jak to robisz to sie pluj np do wszystkich np veersa ktory wkleja poezje a jak jeszcze ci sie nie podoba to idz stad. Ostatnia moja wiadomosc pisana do ciebie , mam nadzieje ze dotrze cos do ciebie. Poprawianie zacznij od siebie potem poprawiaj innych. Zauwaz ze ja sie nie przypierrdallam jako 1 do tego co sam robie zle .Wytykam twoje bledy w odwecie. Dlatego nie mowie nic zlego o wyzywaniu bo sam czasem wyzywam a ty najpierw mowisz ze zle to jest a potem ze fajnie hori , takze sie zastanow nad soba.

Ostatnio edytowany przez wr00n - 22-08-2006 o 03:01.
wr00n jest offline