Ty sobie zarty robisz czy co? Takiego szajstwa nie mozesz zabic na 22 lvlu i jeszcze do tego druidem? ROTFL Knightem to bym jeszcze zrozumial ale druid? Na tym lvlu nawet dla mozna zabic z up/down -.-
Tarantule spokojnie na 19 lvlu z volanica zabijalem, nawet przy dwoch naraz rzadko musialem uzyc exura gran.
Witch to samo, podchodzisz z volcanica na follow i exura gran zalatwia sprawe.
Beho to smieszny potwor, z moonlight rozwalisz.
I bron boze utamo vity, bo raz ze mlvl nie leci, a dwa to wiecej wyleczysz granem niz many ci zabiera.
Cytuj:
Witch i Beholder maja atak z dystansu i uciekają, więc walka Rodem jest nie opłacalna
|
A swistak siedzi i w te sreberka. Na beho na 19 lvlu idzie srednio jakies 60 many a to nawet nie jest koszt jednego manasa. Na witcha co najwyzej 2 manasy jesli masz pecha i duzo bije a 2 manasy to tylko troche ponad 100 gp.
Cytuj:
Na witche w ogóle nie chodź, poczekaj lepiej do 25 lub 26 lvla (nie wiem na ktorym jest summon) i przyzywaj Fire Devile, a jeśli jeszcze efektywniej chcesz expić na witchach możesz na 28 lvlu przyzwać DSa i walić witcha z volcanica, podczas gdy DS blokuje.
|
OMFG po co tracic 500 many na summona? Widzisz witcha? Bierzesz follow i z volanica. Exura gran jedna lub dwie i witcha nie ma. Jest kilka to gfb i po klopocie.
Cytuj:
Beho wg. mnie najlepiej dla druida 33lvl+ z tempesta, ale jak chcesz wczesniej to tylko od 27 lvla, gdy można przyzywać Monka. Ahh, i lepiej 2 monki przyzywaj, bo jak ja 1 przyzywałem to szybko padał.
|
A najlepiej wcisnij magiczny przycisk follow i go nawalaj z rozdzki. Jak pojdzie 2 exura grany to mozesz mowic o pechu. Jak jest kilka to luruj pojedynczo albo z gfb. A poza tym z monkiem nei ma gdzie huncic na beho bo w hellgate szybko padnie a inne spawny sa za wolne i za male.
Cytuj:
ja od 33 lvl zabijam beho wandem ewentualnie do tego jakies runki (explo, hmm, gfb). stosunkowo oplacalne, gdyz przy 1 beho zdaza mi sie nie leczyc nawet.
|
Explo na beho? Moze od razu sd. -.-
ROTFL Jak wy sie boicie takiego szajsu to co bedzie jak dragon przed wami stanie? -.-
Beho to smieszny potwor omfg naciskasz follow, postac podchodz i zabija. Jak mozna sie w ogole czegos takiego bac?