22-08-2006, 10:21
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Profesja: Elite Knight
Poziom: 131
Poziom mag.: 8
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wr00n
Masz tutaj 2 przyklady postow w ktorych nie wnosisz nic do tematu. Skoro zwracasz innym uwage to rowniez pilnuj siebie. Ja ciebie obrazac nie chce bo podajesz sie za kobiete , a kobiet sie nie obraza , jednakze pilnuj sie bo wszystko ma swoje granice.
Mowisz do mnie madralo i smiesz mnie poprawiac. Dobrze w takim razie ja ciebie tez poprawie.Gestapowcy placili sprzedawczykom za to ze im donosili na powstancow. Sprzedawczycy dostawali za to regualarne wyplaty , wiec byla to ich praca. Dalej twierdzisz ze zadna praca nie hanbi?
Dalej odnosnie twojej nieskonczonej madrosci. Wygadac mozna sie na jakis temat czyli calkowicie wypowiedziec swoje zdanie. Ja teraz wlasnie sie wygaduje. Wygadac sie rowniez posiada inne znaczenie , ktore oznacza powiedzenie sekretu przez pomylke, takze nie moge sie wygadac na zlosc bo jak sie chce cos zrobic na zlosc to jest sie tego swiadomym.
Przecinek przed "ze". Madralo.
Wiele osob tutaj piszacych odbiega od tematu ,wlacznie z toba, takze skoncz szczekac a jak to robisz to sie pluj np do wszystkich np veersa ktory wkleja poezje a jak jeszcze ci sie nie podoba to idz stad. Ostatnia moja wiadomosc pisana do ciebie , mam nadzieje ze dotrze cos do ciebie. Poprawianie zacznij od siebie potem poprawiaj innych. Zauwaz ze ja sie nie przypierrdallam jako 1 do tego co sam robie zle .Wytykam twoje bledy w odwecie. Dlatego nie mowie nic zlego o wyzywaniu bo sam czasem wyzywam a ty najpierw mowisz ze zle to jest a potem ze fajnie hori , takze sie zastanow nad soba.
|
Wron kochanie, wyluzuj 
|
|
|