Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Konrad1988
Tylko ty masz 15 lat, ja w sobote miałem 18-tke. A to nie ma nic do rzeczy. Skoro temat mówi jasno, o powrocie Hlvla, to skupcie sie na tym. Szkoda, ze tego tematu nie czytaja prawdziwe osoby z Calmery: Sir Dzidek, Zephim, Czlowiek Pajak itp. Wtedy oni wasze nędzne posty by przyćmili jego wyrobioną reputacją. Druga sprawa, podniecacie sie Tetrem, Taifunem, i innymi psycholami. Czas na gracza, którego nie znacie i już fala krytyki!
|
No i h... ze ty masz 18 lat a on 15 ... albo na odwrut ... 15-latek moze byc madrzejszy od 20 albo nawet 30 latka ... . No i co z tego ze ziomus skonczyl grac ja prubuje skonczyc z tibia od 2 lat i nie mage i szczerze muwiac zazdroszcze mu tego ze nie gra i narazie nie planuje ... . Nie gram na calmerze ale powiem ci ze te osoby ktore wymieniles nic by nie wniosly do tematu. Ja go niekrytkuje ale ze wbil 140 lvl + to nie oznacza ze jest super ole zwykly gracz w tibi ktory spedzil nad postacia duzo czasu (nie mowie ze ja wbilem lepszy lvl ... ale jak bym pogral jeszcze okolo roku do poltora to nie bedzie problemem wbicie takiego lvl ...)