Zobacz pojedynczy post
stary 22-08-2006, 18:13   #1133
Wievioor
Użytkownik Forum

Wievioor's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2006
Lokacja: Gdynia

Stan: Na Emeryturze
Imię: Wievioor
Profesja: Knight
Świat: Danera
Poziom: ~15
Skille: 41/39/\
Poziom mag.: 3
Wievioor ma numer GG 8306287 Send a message via Skype™ to Wievioor
Domyślny

Cytuj:
Khalak bylo już mowione to 100 razy ale powiem jeszcze raz
po 1. nie Veroth tylko Vendom
po 2. Vendom to kupiec czy sprzedawcja w jęz. ang. a na tibia.pl jest błąd
po 3. to niech ci sie zachce przeszukać cały ten temat żeby znowu nie było takich postów..
NIE VENOM NIE VEROTH NIE VENDOM TYLKO VENDOR

Cytuj:
I polski :

DZIESIĄTY:

Brass Amor Quest
Ten quest jest zupełnie skomplikowany do zrobienia, to nie w tym kopie to Carlin SWORD QUEST, ale to w tym kopie to QUEST KATANA, tam w jadzie tam stairway, tam JAK 10 rootworm, to lepiej niż XD oni wchodzą z 99999999 lifefluids tym lepiej przeszkodzić, ja wchodzę z jakimiś przyjaciółmi i my zrobiliśmy quest.

JEDENASTY:

Spike Sword Quest

Do tego questa potrzeba 10 ludzi, żeby namordować się respawn minotaur carlin quest i osoby że to jest poziom 1 bez exp i bez on/ona odegrała to mounstro (OKO JEŚLI SRRY GRANE TO). Tamten poziom 1 bez exp będzie otwierać drzwi, kiedy wy zaciągnięcie to jest nie ja kopalnia, to jest ściana toward gdzie to ja kopalnia, tam teleport punkt, oni muszą wciągnąć poziom pierwszy 1, i później inny (POGOŃ ZUPEŁNIE TRUDNO). Kiedy wy wchodzicie same 1 kanon, postacie poziomu 1 on/ona ma q żeby zabić jego, jeśli on/ona umiera wszystko oni mają q żeby ubyć znachorka albo minotaur mage krzak, (JA KOPALNIA MAGE TO ZAWIERANE I to może UBYĆ JEŚLI to TŁUCZENI
A to po polsku to nie jest po polsku -.- koles czy ty to skopiowałeś do translatora i kliknales translate?? Moge sie tez zalozyc ze po przetlumaczeniu nawet tego nie przeczytałeś. To są 2 akapity tekstu ludzie nie można się trochę wysilić?? A poza tym to było ironiczne a nie na serio... Też mogę powiedzieć, że żeby wykonać ten quest trzeba isc do podziewmii akademii z kluczem i 99999999 razy zabic sie w ogniu oraz 99999999 razy zabic sie w energii...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwimenor
Life is brutal, full of zasadzkas and kopas w dupas very mocno.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gery.pl
Jeżeli zdecydowałeś, że Twoja postać będzie w grze idiotą, to stwierdzenie typu "Chcem pożreć wieeeelkom kupę mięcha" będzie do niej pasować jak ulał.
Wievioor jest offline   Odpowiedz z Cytatem