Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek
Juz ci mowie co mial na mysli (i tlumacze to od razu tym co nie rozumieja). Prawdopodobnie szefostwo chce zorganizowac zjazd tibia.pl.
|
nie.. mi chodzi o to, co on ma na myśli pisząc 'zjazd' a nie o to, że chcą go zorganizować..
co miał na myśli pisząc zjazd?
Cytuj:
Poniewaz nie chce robic czegos co nie mialoby przyszlosci pyta sie forumowiczow "GDYBY cos takiego bylo ilu z was by przyjechalo. Jeszcze nie wiemy gdzie to ma byc"
|
tylko nie wziąłeś pod uwagę tego o czym tu piszę - nie napisał
jakiego zjazdu..
to, że nie wiedzą gdzie, nie jest zarzutem, jedyne co można zarzucić to to, że nie podał przykładowych możliwości..
jednak - pytanie się, ile osób by przyjechało na nie wiadomo co dokładnie nie da oczekiwanej, bliskiej prawdzie odpowiedzi
nie powiesz mi, że wręcz przeciwnie - że owe wyniki są niezwykle bliskie prawdzie? że gdyby było choć ogólnie napomknięte o jakiejkolwiek rzeczy, jaka by była na zjeździe, bądź możliwych miejscach jego zorganizowania, to wyniki by były jeszcze dalsze od prawdy, wręcz fałszywe
czy też przyznasz może, że lepiej jak kompletnie nic nie wiadomo niż jak cokolwiek jest podane - bo wtedy ludzie chętniej się wypowiadają i ich słowom można bardziej zawierzyć?
Cytuj:
A dlaczego musze odpowiadac na wszystkie pytania? Mam gdzie straj za to jak ty chcesz... to rob.
|
nie musisz, ale bywa tak, że niekiedy te najbardziej kłopotliwe są pomijane przez ludzi, którzy nie chcą na nie odpowiedzieć, bo odpowiedź jaka się sama nasuwa nie odpowiada ich stanowisku
d.Taube