Witam, chcialem dorzucic tutaj swoje 3 grosze
Gram na Titanii. Ten serwer za pewne ma sie ku upadkowi.
Kroluje tutaj masa PK - Incinerate Aka Unit.
Ceny sa strasznie niskie.
Demon helmet mozna kupic za 300k, DSM po 85 srednio.
Golden legs za 200k, MMS tez cos kolo tego.
Crown Legsy za 20 najwiecej, jak chcesz sprzedac za wiecej, to low lvle pisza "lol, what a noob".
Jest troche noobow, ktore wyganiaja z respa piszac "LEAVE".
Staje przy takim moim uh makerem i mowie "jak to Leave?" (mam na mysli, ze czlowiek powinien napisac "leave plz, I was here first").
Jak dalej stoje i czekam, az koles zmadrzeje, to on pisze do mnie "chcesz miec klopoty?"
Potem straszyl mnie czlowiekiem, ktorego znam od 2 lat, z ktorym sie dobrze znamy i ktory wiele razy mi uratowal skore
...wiec takich noobow jest pelno.
Ale w sumie milo jest potem zbierac paymenty od takich.
Wszystko fajnie, milo w tej materii.
Niskie lvle moga sobie kupic lub dostac za darmo w miare dobry sprzet.
Ceny jak u djinna, jezeli ktos chce sprzedac cos koniecznie o kilka tysiecy drozej, to moze sobie czekac... w sumie sie nie oplaca, bo jak przeplyniesz statkiem do kupujacego, to wydasz nadwyzke na statek (oplaca sie sprzedawac graczom jak Ty ani Twoi kumple nie macie zrobionych djinn questow).
Crown Armor kosztuje tutaj okolo 12k, w ogole lepiej sprzedawac loot u djinnow.
Fire Swordy by ludzie pewnie juz zaczynali wyrzucac na ziemie, gdyby sie nie dalo sprzedac u djinnow i gdyby nie byly ladna ozdoba.
Jak ktos sie wybije, Incinerate/Unit zabija kazdego (wystarczy spojrzec na forum Titanii i na dedy).
Ostatnio nawet przyjaciel Unitu/Incinerate zginal z reki innych czlonkow tej gildii -Elvaka Tiril bodajze.
Tak samo z bratem Lemona El'Loco, czlonkowie Unit/Incinerate zabili go bez skrupulow.
Sagaan, przyjaciel Unitu/Incinerate tez zginal.
Unit/Incinerate robi to, co rozkaze ich lider.
Roogi, ktory jest rl kumplem Vazza poweidzial, ze nawet Vazz go zabije, jezeli lider tak rozkaze.
Nikt nie moze tych ludzi pokonac. Nawet jezeli masz plecy u polowy tej gildii, to trzy osoby z niej, ktorych nie znasz sa w stanie Cie zabic. Po prostu Ci, u ktorych masz protekcje Cie nie zabija, reszta robi co chce.
Jedynie jak stoisz kolo swojego przyjaciela z Unitu/Incinerate, to wtedy mozesz czuc sie bezpieczny.
Oto krotki opis serwera... jezeli jestes ze Szwecji, jestes RL kumplem Unitu/Incinerate, to prosze bardzo... droga wolna, dolacz sie do mass random pk.
Jezeli nie jestes ze Szwecji i nie masz perspektyw na dostanie sie do Unitu/Incinerate, mozesz sprobowac osiagnac wysoki poziom i potem albo nie wychodzic z PZ, albo przylaczyc sie do wrogiej Unitowi/Incinerate gildii i na zawsze zmarnowac postac...
Byle sie tylko polepszylo na Titanii.
Ilosc pk? hmmm, kazdy tu ma chary do pkowania, takie pionki do brania na siebie fragow.
...wlasnie przed chwila mojego makera zaatakowal jakis 11 lvl paladyn, jak stalem i gadalem z kumplami.
Potem mi grozil, ze jest jakims Kolesiem,_o_ktorym_w_zyciu_nie_slyszalem (pewnie jakis 40 lvl), to go z miejsca zabijam i nic wiecej sie juz nie dzieje (szkoda, ze jakis 50 lvl mnie nie straszy, nastepny payment by byl)
Przepelnienie rooka? Ja na to nie narzekam, moge zalatwic sprzet rookstayerem i druga postacia sobie zaczynam wbijac lvl na spiderach i bugach.
Ilosc Polakow? Mysle, ze duza. Jest tez duzo Swe, w ogole nie patrze na to.
Jak interpretuje ten serwer i sie na nim czuje?
Mam paru kumpli w Unicie/Incinerate, ale i tak sie boje polowac teraz.
To istna apokalipsa, kazdy ginie codziennie.
Unit/Incinerate ma takze swoje pk chary, dosyc rozwiniete - okolo 40 poziomu juz.
Jeden gracz - Zeebee ma knighta i paladyna na 100+ poziomach, wiec jest "podwojny"

Nie wroze niczego dobrego Titanii, do poki ci panowie jeszcze graja.
CHCECIE SIE DOWIEDZIEC O TYM SERWERZE? CZYTAJCIE FORUM TITANIA - to wystarczy, zeby sie przestraszyc!
...moim zdaniem nie pozwalanie na gre wszystkim innym ludziom na serwerze jest nielegalne.
Po prostu tutaj nie da sie grac i nie ma co myslec o karierze... Prosze, zeby ktos sie zajal ta sprawa, zeby ktos cos zrobil, bo nie wroze zadnej przyszlosci dla tego serwera!
Pozdrawiam Dr Omadera, ktory nigdy mnie nie zawiodl z Paccem, tak trzymac.
Pozdrawiam Was gracze.
Sir'Nick