Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer
siedze spoko przed kompem a tu jakis noob ( nieznaomy ale chyba zlodziej z tibia.pl) do mnie pisze na gg:
7108575 13:20:26
Czesc. Musisz sprawdzic ta strone! Jest maxymalnie odjechana! www.snikerss.jo.pl
ja sie pytam kim on jest ale sie nie odezwal wiec naspamujcie oobowi troszke
7108575 <---- napiszcie do niego!
|
Ta do mnie też napisał dokładnie to samo... ale nie wiem czemu uznajesz go za złodzieja "Tibii".
Na temat:
Totalny noob z Shivery! (ten kto tam gra chyba zna Jarakuzo (ok. 100 lvl PACC) ( ale to nie o nim

)) Otóż podrabia nicka wyżej wymienionego... Jego Nick to Jarakuzo'Troy , a Troy's (ci prawdziwi) to też high lvlowcy...
No więc chodzi po depo Thais i mówi: "To ja Jarakuzo mój drugi char", "daj mi coś bo zginąłem" itp... Nawet w ubiór pacca nie chce się przebrać. Gdy spotyka prawdziwego Jarakuzo to staje obok niego i mówi "Ja nie cykam sie GM'ów i używam MC", a Jarakuzo: "nie podszywaj się podemnie" "zabije cię" "odp....... się", a noob do wszystkich: "Fajnie piszę co?"
Fajnie to wygląda
Jakiś czas temu próbował odemnie wyłódzić 300 gp na podróż do EDRON

<ha><ha>.
Kiedy odmówiłem mówił, że mnie zabije

typowe.... No więc on mówi cho na solo ja dobra, oczywiście eq schowałem do depo ubralem leather armor, nozyk i wooden shield <znalazłem na ziemi>. I idzemy. On daje party i leje mnie z różdzki <13 lvl sork> i z hmmów. Ja mu coś tam biore a on jeszcze musiał mana fluidy zużywać, żeby nie zginąc...
Zginąłem... (do przewidzenia).
Musiałem wyjśc do sklepu na realu, a nie chciałem miec 20 minut duringu.
Pobiegłem... wróciłem.
Właczam kompa spowrotem <qrde przerwa w zasilaniu

> Wchodze na 1 postać w świątyni <no tak a gdzie> NO to wchodzę na 2 postać i go szukam.
Znajduje go a on ciągle ma czachę i jest "nieobecny".
No więc co mam robić
Pojawiło mu się: You are Dead.
I znów grozi deadem to ja miło i kulturalnie: I G N O R E D