Zobacz pojedynczy post
stary 22-08-2006, 23:10   #781
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Świat: Galana
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jony SoLa Pokaż post
skad wiesz ze on mnie o to prosil ?? jak ja sie z nim parwie wcale nie znam,widzisz noobie czasem sie mysli potem pisze...to po pierwsze, po 2 Rumcio spokojnie by sobie sam dal rade z takimi .....jak ty,po 3 zabronisz mi pisania postow tu, na forum -.^ ? po 4 jestes takim NoobeM ze nie napiszesz w profilu nawet swojego lvl ?? moze i w pare miechow nastukales te 30 lvl (ale chyba od 2 do 32) tak wynika z twojej wypowiedzi ^^ wiec kolo daruj sobie tego i badz zwyczajnym czlowiekiem a nie patałachem z mini lvl zazdroszczacym innym...nie wiem co Cie w tym tak jara ze zazdrosicisz mu tego lvl i wogule,nie boj sie tobie to nie grozi..
Nobem nazywaj ludzi co sepia "free items w depo".. pewnie jestes jednym z nich
Rumcio dalby sobie rade z "takimi" jak ja O.o- ale ktory ten starszy czy mlodszy?-.^
Chcialbym to zobaczyc!! Szczerze(nie kazdy tak jak wielu jest wychudlym maniakiem, ktory cale zycie siedzial przed komputerem i ma zwiotczenie miesni)
Moze chcecie sie ustawic?

mmm.. jakby to ujac.. do 100ki wlasnymi silami nie doszedlem jeszcze.. jakbym mial 2 tygodnie spokojnej gry to bym juz ja mial.. niestety nie moge tego zrobic gdyz banda "patalachow" sadzi ze beda dyktowac nam(neutralnym) co bedziemy robic. Mysla, ze beda nam dyktowac warunki a my bedziemy im uslugiwac i placic za free jak im sie tego zapragnie?-.^
NIE!
Poza tym kiedy powiedzialem ze mu lvlu zazdroszcze?-.^
Zazdroscic mu mozna szczescia ze jeszcze gra a nie ma deleta za sharing..!
Tylko tego!
P.S.Noobem to nazywaj naprawde swoich kolegow, poniewaz jak pokazales nawet nie znasz sensu tego slowa.. do szkoly malutki
Kurier jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.