Zobacz pojedynczy post
stary 23-08-2006, 00:13   #25
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Inter Slayer Pokaż post
Matkus
ja uczę się angielskiego i co rok dostaje z niego 6 na koniec roku ale pomyśl czy nie łatwiej i szybciej byłoby włączyć translator i poprawić błedy niż szukać w słówniku słów nie wiadomo ile i nie każdy słownik może mieć odpowiednie tłumaczenie do tekstu ostatnio miałem do czynienia z angielskim magazynem samochodowym który mój wujek z kanady ten magazyn przywiózł i szukałem znaczenie słowa w słowniku i go nie było, a jak wujka się spytałem to mi odpowiedział, więć jak uważasz żę takie tematy są nie potrzebne to po prostu je zamknij
Bo słownik nie ma wszystkich wyrazów, chyba, że masz 24 tomowe cacko co waży +/- 120kg...
Prędzej przetłumaczę tekst na sucho ze słownikiem (choc by slowniki.onet.pl) niż ty poprawisz składnię tego co wypluje ci translator...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Inter Slayer Pokaż post
powiedz mi kolego czy transklator grał w tibie i wie że to nazwa własna on tłumaczy do słownie lecz czasami robi błedy ale można się domyślić oco chodzi, a programu używam bo to zaoszczędza czasu
dziękuje Dodo
mogę tłumaczyć kśiążki ponieważ mam dużo wolnego czasu tylko w rok szkolny książki będe mół tłumaczyć w pt sob i niedziele ale tak do końca wakacji to ciągłe mogę tłumaczyć bo mi się nudzi
Mam dziwne wrażenie, że wypowiedz Doba była przesiąknieta lekką nutką ironi

Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem