Temat: Rp online...
Zobacz pojedynczy post
stary 23-08-2006, 05:38   #170
janek@
Użytkownik Forum

janek@'s Avatar

Data dołączenia: 22 03 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

Powiem co nie/a powinniscie robic w tej grze..
po 1 primo: Zadnych skilli zlodziejstwa ani ograniczenia widoku bo patrze sie w druga strone
po 2 primo: Jezeli juz lowic rybki to by sie lowilo bez przynety(normalne ryby), ale lepsze ryby potrzebowaly by jej.
po 3 primo: Kiedy by sie gralo.... to by sie tak ustalilo, ze.. e.. nie bedzie sie skillic ataku ani magi tylko co kazden lvl by moglo sie dodac z 5 punktow kazdego skilla.(nie jestem pewny co do tego)
po 4 primo: Nie robcie zbyt dziwnej gry tzn. ala silkroad,i ble ble ble ble. Jakby to wygladalo jakby wszyscy chodzili elfami lub gdyby byly jakies nie wiadomo jakie siu siu! matrix! FRuuu! mila na sekundere bryyyyy!!! wrym wrym 12345670 strzal na ulamek sec, a biedny czlowiek by nie mial szans ;/ albo Idzie sobie sorc fru i fru, i siup, i bla 6878698567 hmmow, dwadziescia miliardow hitow z kamieni i booom! wybuch na cala mape!(nnooooo!!!)
po 5 primo: Przydalo by sie np. oblezanie przez potwory miasta!XD.(poprostu ida do niego 20000 monsterowXD).

@edit
O juz wiem co jeszcze mogloby sie...
Moglo by sie zmieniac outfit samowolnie. Zmieniac rozne czesci ciala np. wlosy dlugie, zbroja, miecz w reku... Wybierasz sobie poprostu jaki ma byc tlow jaka glowa jakie buty itp. TYLKO, ze te czesci ciala powinno sie dostawac za np. 30 sword lub za 20mlvl(BRODA KSIAZKA PRZY REKUxd) CO do tego pomyslu jestem 100 % pewien

Ostatnio edytowany przez janek@ - 23-08-2006 o 05:46. Powód: MAM swoje powody
janek@ jest offline   Odpowiedz z Cytatem