Zobacz pojedynczy post
stary 23-08-2006, 12:06   #1
AngnusS
Użytkownik forum

AngnusS's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Sanoczek

Stan: Aktywny gracz
Imię: Angnus
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 31
Skille: 65/65
Poziom mag.: 5
AngnusS ma numer GG 910780
Dumny ~~#~~Exodius Vitariel~~#~~ screens

Witam... Zamieszczajcie tu screeny z mojej gildii Exodius Vitariel

Adwy, hunty, looty, śmieszne sytuacje

Aby zapobiec postom takim jak napisał "Mr.Dodzios" informuje że przyjmulemu ludzi od 20lvla poniżej to tylko znajomi.

Ehh... A co do tego dlaczego ide w Cluba?.... A czemu mam iść w coś innego zmusicie mnie? Candia to nowy świat i jak zaczynalem tam gre to zwykły fire sword kosztowal 20k+ a drag hammer okolo 4k wiec rahunek prosty latwiej dostepne i 16k do przodu a co do wyższego lvl...
...Niewiem czy mi sie tibia nie znudzi zanim wbije wyższy lvl zaczyna sie szkoła wiec niebardzo będe miał czas aby grać wieć sie tym nie martwie a jeśli juz wbije ten 90+lvl to zawsze jak juz niektorzy napisali zostaje zakup Crystal mace lub poczekac na orsha/morgarotha i skolować TH noi nie zapominajmy że z Omruc'a leci 2 ręczny Hammer of Wrath.
A więc jeśli nadal nie rozumisz dlaczego ide w Cluba to przeczytaj powyższy tekst kilka razy ze zrozumienem.

Pozdro all

Hmmm... A prosze bardzo Specjalnie dla The Shadowa:

tu 2 moje advy:

A teraz moja droga w rankingu Cluba na Candii :

No i kolejny Adv

A Teraz upragniony 4mlvl

I kolejne sski

A teraz z huntu

A oto propozycje domków z których jeden zamienimy na nasz "Guild Shop" prosze o głosowanie który domek jest najleprzy każdy członek gildii ma jeden głos
A oto nasze propozycje:
Propozycja pierwsza:

Propozycja druga:

Propozycja trzecia

Prosze wszystkich członków gildii o wysłanie do mnie Listu z waszymi typami do Liberty Bay.
Chciałym jeszcze jutro ogłosić który domek wygrał

Next Adv:

A oto najświeższe sski

A teraz najaktualniejsze advy

Zachęcam członków gildii do wstawiania swoich zdjęć bo coś ostatnio nie widzialem żadnych nowych.

Ostatnio edytowany przez AngnusS - 01-09-2006 o 23:40.
AngnusS jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.