Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Taube
choć mi samej zdawało się, że napisałam już to, co chciałam przekazać, na tyle zrozumiale, niekiedy łopatologicznie i z tyloma porównaniami i obrazowo, że nawet osoba ograniczona w swym pojmowaniu spostrzeże sens tego, co było zawarte w mych postach..
|
No widzisz, ty tłumaczysz łapatologicznie, i co? A to porównanie złe... a to z czytaniem coś szwankuje... Cała ta masa zdań ogranicza sie do jednego stwierdzenia: Tylko idiota decyduje się na coś o czym nie ma zielonego pojęcia. Napiszesz to, a oni zaczną się dopierdzielać, że złe porównanie robisz, że w sumie to komuś zwisa...
Szkoda gadać.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek
No - i ty caly czas gadasz o swoim stanowisku. A nie wpadlas na to ze ja jakiekolwiek strajki mam gdzies? (Nie mowiac juz, ze porownanie strajku do zjazdu IMO jest totalna glupota) I brak odpowiedzi to tak naprawde doskonala odpowiedz? Ba - ale przeciez tam BYLA odpowiedz, tylko ty jej nie widzialas. Wiec ja sie nie dziwie dlaczego dla ciebie odpowiedz na pytanie zadane w ankiecie jest taka trudna.
|
Fakt, zboczku. Może inne pytanie:
Idziesz na koncert? Tak czy nie?
TYLKO idiota decyduje się na coś nie mając o tym zielonego pojęcia.
Teraz tylko dopieprzasz się do cytowanych wypowiedzi Taube, z których niewiele wynika.
Twoje riposty ni jak mnie nie przekonują, ba! Utwierdzają mnie w moim przekonaniu.
@Down
Tak, robi, ale w przeciwieństwie do ciebie ma argumenty. Tak więc te głupoty, które pisze to nie jest jedyne co pokazuje w dyskusji.