Zobacz pojedynczy post
stary 23-08-2006, 16:08   #2
Martinesz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: EASTSIDERS

Stan: Zbanowany
Imię: Zbigniew~
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sorrow
Świat: Pandoria
Poziom: 140
Poziom mag.: 72
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiter Rookmaster Pokaż post
A wiec mam 33lvl ed i dokonca nie wiem gdzie szybko expic i zarabiac bo w sumie

1) Na Scarabach z monkiem wyciskam 15k/h kasy 3/h kasa ok ale exp?
moge tez na scaraby z tempest rodem ale chwila i nie mam many czyli odpada
Na scaraby tylko z volcanid rodem no ale..... nie wyrobie tam z tym rodem wiec odpada za duze waste na leczenie sie

2)Na Tombach (kazdy mi to by doradzil)- tomby tomby tomby a exp 20k-25k/h kasa 1k/h Tutaj kasy sie nie zarabia :S a exp? no nawet(Tomby tylko z volcanid rod) z tempest nie proboje bo jak zobaczylem ze na scarabach chwila i many nie ma wiec nawet nie probowalem...

3) Dragi- no no to dla expa nie bo resp 5-7min a musze z dsami bo mam za malo hp zwby bez utamki blokac dragi a z utamka 700 many na draga.... jezeli wale z tempesta i eexori vis ganiajac wokol draga...

Exp? nawet nie patrze ja chodze na nie dla przyjemnosci i licze na sczescie

4)Guardy- Oblegane miasto przezz all ludzi no ale jak trafi sie wolne miesjce to co wycisnelem 18k/h i 3k kaski
Moze powinnem isc na jakis lepszy respawn ale gdzie? mapka plx? ile tam sie wyciaga exp?

5) Wedlug mnie chcialbym bic 30k na godzinke i zarabiac okolo 3-5k na h i zeby pusto jakos bylo i bezpiecznie wmiare HELP!!

omg, mówisz głupoty ;< no jak chcesz expić, to musisz w coś zainwestowac, czyli w co... w MF, tak w mf. wybierasz se tomba i se expisz za teleportem a jesli nie to na -2 poziomie. To nie takie trudne, nawet gdzies filmik byl jak gosc robił 55k na godzine, wystaczy poszukać. to jest moja opinia, tylko moja. ;P

tak do bezpieczenstwa to exp na ratach, rotach? bo nigdzie nie jest bezpiecznie

p.s. ja nie wiem jak ty na godzine na tombach 1k kasy ja zazwyczej po godzinie mam około bp kasy + jakis tam loot

Ostatnio edytowany przez Martinesz - 23-08-2006 o 16:10.
Martinesz jest offline   Odpowiedz z Cytatem