sry za to noobie, przyzwyczailem sie bo szwedzi tego raczej uzywaja a ostatnio tylko z nimi mozna bylo pogadac. A teraz tak... Nesipeh, dzieki za komentarz, widac narazie ty i kadmilos wzieliscie chwile zeby nad tym pomyslec, bo reszta prubuje sie doszukac nawet literowek w moim tekscie, chyba im on nie pasi bo gada o nich. Nie martw sie mateusz, jestem w trakcie poprawiania calego, pozatym zawsze kazdemu daje takie same ceny.
edycja: pls to skrot od please uzywany powszechnie w angli lub stanach, rowniez plz jest doposzczalne gdyz jest to slangowe zgrubienie ale w zadnym z angielskich krajow nie uzywa sie plx, nie kloc sie ze mna, bylem w obydwu krajach.... i mam tam duzo kolegow
@earl
jak ja zaczynalem to nikt mi nie pomagal i wyszlo mi to na dobre, co sie dzieje jak wszystko nowym mowisz? mysla ze juz wszystko wiedza a wg mnie nie ma lepszego nauczyciela niz praktyka.
@zoorek
jaki tam klimat? niektore sa tak glupie ze zal patrzec, np mgc lvl plx, co to ma byc? pokazuje klimat? ze nie moze sie doczekac mgc lvl?
aha, i moze zastanow sie nad moim tekstem a nie szukaj za wszelka cene bledow, forum to nie kupa gowna, tylko jego tresc, mogles sie domyslec, inni jakos to zrobili, popatrz na tematy "gdzie huntowac ze skliami xx/xx" 36 stron... o niczym, o gownie, a jezeli ktos nie gra w tibie a wypowiada sie na tym forum to krzyz na droge, bo to jest forum o tibi a nie o byle czym. I dodalem tez procenty, tego juz nie widziales? z tego wynika ze nie wszyscy ale wiekszosc
czas umysłowej impotencji
czas poświęcony negatywnej intencji
jak wielu to kręci
mimo konsekwencji
ja preferuje relaks w rytmie roots reggae ragga
w dobie chaosu
ideana przewaga dla
chorych ambicji
całej hipokryzji
dla dźwięków w eterze
i dla dzwięków na wizji
Ostatnio edytowany przez WszechStronny - 13-08-2004 o 12:57.
|