Zobacz pojedynczy post
stary 23-08-2006, 17:18   #26
Gallar
Zbanowany

Data dołączenia: 26 11 2005

Gallar ma numer GG 4524829 Gallar ma login Tlenu gallstayer@o2.pl Adres Jabbera do Gallar Send a message via Skype™ to Gallar
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Totalizator the Wizzard Pokaż post
Ja od siebie dodam że między POHem a Edron to znajduje się woda . A Excalibug to jest w Pits of Inferno do których albo nie da się dojść albo dochodzi się z tak absurdalnie długiego questa że nikt o nim nic lub prawie nic nie wie.
Jeśli ten quest w ogóle istnieje, to nie jest on chyba az tak absurdalnie dłupi, bo ja w jedną noc dowiedziałem się cholernie wielu rzeczy o PoI, KWT i o ludziach z tymi miejscami związanymi.
Raz na test serverze, GM teleportował pod wejście do PoI pewnego gracza (Arieswar ? Nie jestem pewien..), za mwalle w tym kompleksie pokoików, ale nie dało się tam wejść - dziura zwała się 'small hole' czyli taka, do której nie da się wejść (wpaść).
Jeśli istnieje możliwość dostania się tam, to możliwe że rozwiązanie leży w zasięgu ręki, dość dobrej ręki hlvlowego gracza ;].
Ferumbas znał tajemnice PoI, nektaru nekromantów i wie gdzie jest wejście.
A przecież w jego wieży znajdziemy biblioteczke niemałych rozmiarów... ; )

A tak wracając do sedna sprawy i odpowiedzi na wyżej cytowanego posta - w PoI raczej nie ma excalibuga. Daj mi fragment książki/wypowiedzi NPCa/listu/pergaminu który/która o tym mówi..

Ostatnio edytowany przez Gallar - 23-08-2006 o 17:45.
Gallar jest offline   Odpowiedz z Cytatem