Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl
Vilum mój kochany przyjacielu widzę że wpadłeś jak gówno w wentylator bo nie dość że dałeś pasy aby być w boskiej okhranie to jeszcze ściemniasz. Ale ja na twoim miejscu bym wcale nie był dumny z tego powodu bo oni grać nie umią, no ale ty też nie wiec sie uzupełniacie  A pozatem okradłeś SeQa z domu i jeszcze zwaliłeś wine na kogoś innego. Czasem mi żal twoich rodziców.....bez urazy. Dla mnie zawsze już będziesz frajerem i złodziejem i cokolwiek powiesz to będzie przechodziło mi obok tyłka. Kiedyś byłeś inny, ale tak jak większość padłeś ofiarą towarzystwa pewnego wielkiego czoła ( pozdro Zigi ;*) Teraz już na zawsze pozostaniesz naszym wrogiem i nigdy nie odzyskasz naszego szacunku  ( Czekam dnia w ktorym wpisze ci sie na liste dedów ;D albo na spółke z SeQiem
A najbardziej mi sie podobało jak Ktoś pisał do mnie z Viluma po angielsku takie rzeczy że musiałem w słownik patrzeć a zawsze się mnie pytałeś coś w stylu co znaczy yesterday xD Sądze że poprostu dając pasy emziemu zapomniałeś mu wspomnieć że twój nauczyciel od angielskiego nie trafia do twojego mózgu
I to tyle.. na koniec chciałbym dodać że to co ty uskuteczniasz na forum i w tibii to jest po prostu pop.......ne ;D jednym słowem a właściwie trzema - cuda na kiju
Pozdro Vilumek jesteś cool ;***
|
Tak Tak zal mi cie noobasie...ja nie sharuje postaci w 3 osoby

A co do Seqa zrobilem to w dobrym celu zeby sie czegos nauczyl a czy sie wpiszesz na liste mojego (DEDA) nigdy sie nie doczekasz:> A do Anglika N/C. I ja nie lize dupy Unitom

Pamietam jak Emzy napisal do ciebie i tutaj zachowales sie jak (Chicken) xD Pozdro
Btw...Nie dawaj mi buzi bo nie jestem (geyem)