Zobacz pojedynczy post
stary 23-08-2006, 22:36   #168
Szczuru.pl
Użytkownik Forum

Szczuru.pl's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Warszawa

Imię: Widakey
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Evernight
Świat: Titania
Poziom: 125
Skille: 97 Dist
Poziom mag.: 21
Szczuru.pl ma numer GG 2228428
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Versus Pokaż post
Boski Widakeyu moze nas nauczysz, co? Najpierw moze jednak naucz sie, ze czasownik 'umiec' w 3 osobie liczby mnogiej odmienia sie 'umieja' a nie 'umia'. Swoja droga oddales juz kase za domek, ktory dostales dzieki wojnie fatality vs costam? Do waszych sporow wtracac sie nie zamierzam, bo nie moj interes, ale od mojej gildii to sie odczep. Niektorzy wola wygodnie siedziec i nic nie robic i patrzec jak unit wybija pol servera od tak sobie. Wiesz co gaura powiedzial, dlaczego zabili tych ludzi ostatnio? "becouse we could". kiedys wpadna po Ciebie i Twoich znajomych i Ci mina zrzednie, za to bedziesz mial okazje do wykazania sie jak dobrze grac umiesz. Rob co chcesz. Zwroc jednak uwage, ze my sie Ciebie nie czepiamy, wiec i ty zostaw nas w spokoju.

@_BeliaR_, martinesz. Dzieki za mile slowa

Ps. niezla macie wyobraznie z tym vilumem. Oczywiscie, zeby przyjac goscia ktorego znam 2 lata i ktory ma 80 mastera, trzeba postawic warunek dania pasow. Smiech na sali. Ci niemcy co ostatnio do nas dolaczyli to tez nam passy rozdali? O_o Moze poprostu ja o czyms nie wiem, a wszyscy sie dobrze bawia ;'(( oswieccie mnie plz.
Skoro nawet nie wiesz z jaką gildią była wojna to zamknij jape grzecznie mówiąć. Pozatem Okhrana to same nooby ;D

Powodzenia z klockami lego xD