ciekawe z kąd wzioł EXURE GRAN
Uwaga dotycząca czarów, wielu knightow skarzy sie, ze profesja nie ma exury gran.
wow ja myslalem, ze knight tez ma exure gran

, acha i ciekawe jakiemu palkowi chcialo by sie robic taki shielding
Hmmm widać nigdy nie widziales palka z wysokim shieldem. Popatrz sobie na tibi.com, moze znajdziesz kogos w 1 dziesiatce na jakims swiecie

A oto link. Wcisnij na nick Ocdivitor (18). <95 shielda> lub Sir Dzidka (12.) <98 shield>. No widzisz, ktos potrafi
mój kolega ma dziennie 2 godziny komputer i jakimś cudem ma skile 74/72
74/72 nie wymiataja, sproboj zrobic 100/100
no chyba jak uzywasz boltów na ratach....
Znowu, uwaga do nisko poziomowych postaci, lub zaczynajacych gre w tibie. Dzial profesje jest brany jako podpowiedz w wybraniu nowej profesji. Btw. napisalem PRAKTYCZNIE i ZAZWYCZAJ, kazda regula ma wyjatek.
teraz i tak sie da..., co do small stones, dobre ale owiele szybciej niz speary niszcza sie...
Tak, tez sie da, probowalem. Co do small stones, mam to samo zdanie
jest mozliwy ale trwa długo..., a po co palkowi robienie run (no moze przy trenignu i gdy ma lagi), teraz to i nawet magowie i drudzi kupują je w sklepach...
JEST PRAWIE nie mozliwy... doczytaj sie skoro cytujesz

co do run, kazdemu sie przydaja, a jako Palek gdy nie ma amunicji a ma soule to co robi? Ahh, zuli albo robi hmmy (najczesciej).
a kogo to interesuje ?
Hmmm... nowych? jesli nie, odsylam do innych tematow.
jak zarobil no to chyba ma w depo ?
Zeby miec w depo, trzeba doniesc.
chyba teraz żadko...
Oj, nie zadko. Druid z paccem na 24lvl najczesciej jest uh makerem. A sa nadal i tacy, ktozy maja ich nawed z faccem... Ile ty grasz ze nic nie widzisz? X)
no tak często używany, że hej !
NIE CZESTO UZYWANY, LECZ NAJLEPRZY. Naucz sie czytac...
ale co do użytku własnego ?
jasne kupie pacca i bede expil na pohu
Blokowanie

doczytaj sie a znajdziesz ^^ To jest rada...
facet, jaki był twój największy level ?? 20 ? może 21 ?