Zobacz pojedynczy post
stary 13-08-2004, 14:25   #21
WszechStronny
Użytkownik Forum

WszechStronny's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdynia

Domyślny

dzieki za mile komentarze, widze ze coraz wiecej osob czyta ten topic, ciesze sie ze mam sie podoba

Aha, co do tych skili...... ja ubilem gs'a z dystansem 45........ ogolnie takie pytania na temat skili nie maja szans bo nawet knight 50/50 ubije herosa przez caly dzien jesli ma duzo duzo duzo uh tutaj pytanie powinno brzmiec raczej za ile moze walnac serie np. dl bo wtedy wie ile musi miec many albo zycia zeby to przezyc. Pomysl ze ze skilami 100/100 niby mozesz isc na wszystkoale jesli potwor wali magia to i tak nic ci nie dadza skile, i na koniec dodam ze ci ludzie pytaja sie o skile np 60/60 a pare postow dalej o 61/61 wiec to juz w ogole przesada

@siergey.....
to nie ma zmieniac nikogo, tylko sklaniac do refelksji.... I nie martw sie o innych, tylko o siebie, jesli ty pomyslisz nad tym i sie poprawisz, to moze twoj np dobry kolega zobaczy jak grac i tez sie poprawi i potem ktos jeszcze, jest taka teoria ze jezeli wystarczajaco duzo osob przejdzie ewolucje (20% chyba) to reszta wokol nich tez ja przejdzie

PS jak na razie tylko jedna osoba w ankiecie stwierdzila ze jestem noobem, mam takie przeczucie ze to byl mateusz_90..... i chyba sie nie myle chyba za mocno dostal raz zelazkiem

A kiedy skończy sie czas dekadencji
fałszywych pretensji
czas umysłowej impotencji
czas poświęcony negatywnej intencji
jak wielu to kręci
mimo konsekwencji
ja preferuje relaks w rytmie roots reggae ragga
w dobie chaosu
ideana przewaga dla
chorych ambicji
całej hipokryzji
dla dźwięków w eterze
i dla dzwięków na wizji
WszechStronny jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.