Hahah i bardzo dobrze, że padł Xodi. Myślał, że jak będzie w ACE to nic mu sie nie stanie

. Szkoda niestety, że musiał się wypłacić moją kasą, którą ukradł kilka miechów temu (180k). I udawał głupka, że to ktoś inny.
Naza, jeśli tu jesteś to nie bądź taki kozak, bo nie grasz tą postacią od 1 lvlu tylko od 97. Rl Nazarevic gra na Kyrze, a Tobie sellnął chara. Jak widać nie wiedzie się Tobie. Pamiętam, że jakiś czas temu 40+ Druid (nie pamietam nicku) napisał na forum, że go zabiłeś za nic i kozaczyłes, że jestes w ACE i nic Ci sie nie stanie. A tu co?! BUm, padłeś bodajże 2 razy od Pro i sie wypłaciłeś...
Ahh a ACE i tak nie wygra, bo niema Magów, Slayer odszedł(i tak nic nie robił

) plus kilka innych osób. Taikioku też odejdzie jak zobaczy jaka jest naprawde sytuacja. Co do Ya-Ku-Zy to wątpie, że dojdzie, bo z tego co słyszałem to ma jakieś problemy z Ancient Phorpercy( nie wiem, czy dobrze napisałem, jak źle to Binek mnie poprawi

). A do Pro wciąż dochodzą nowi i bedą dochodzić... Ace zabiło nie właściwą osobę jaką jest Maalin. Jeśli nie zapłacą 100k to wątpie, żeby gildia Lexiny Hod odpuściła se..
Moge umieścić kilka filmów z wojny jeśli se tylko życzycie.
Narazie styka.. Ahh kiedyś byłem za White Eagle(ACE) ale mój pogląd na te sprawy jest teraz inny.
_/ Pro.