Zobacz pojedynczy post
stary 13-08-2004, 14:46   #83
Resthin
Użytkownik Forum

Resthin's Avatar

Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: 3City

Domyślny

Dzielny z ciebie gracz skoro podjeles sie takiego zadania . Jesli chodzi o 3 pantallony, brakuje ci tego z Bg2 jezeli mnie pamiec nie zawodzi to mozesz go otrzymac jako okup. W dzielnicy cementarnej, kiedy pierwszy raz tam bedziesz ujzysz grob a wnim na rzywca zakopanego czlowieka, okazuje sie ze zakopal go tam czlowiek w czerwieni ( zostawil tam strzepek stwojego ubioru ) nastepnie udasz sie do dzielnicy mostowej i przy wejsciu do ...cholerka jak to sie nazywalo no przy tym tajemniczym budynku gdzie dzrzwi otwiera sie klejnotem lotrzykow. To wlasnie obok tego budynku bedzie stal czlowiek w czerwieni. Jezeli odpowiedznio z nim pogadasz ^^ zaczenie sie walka jego kamraci to lapsiki.Kiedy wejdziesz to budynku gdzie ucieklo 2 jego koleszkow na 2 pietrze bedzie sie znajdowac porwana kobieta. Przeszukaj pokuj i znajdziesz tam list z okupem. NIe rozmawiaj z kobieta. Zgodnie z listem okup ma bys dostarczony o jakiejs tam godzinie pod karczma ekhh nie pamietam nazwy :/ w dzielnicy slamsow ( tam jest tylko jedna karczma ) no i jako okup dostanie pantalony.A wlasnie jak zdobedziesz wszystkie 3 pantaloony to poweidz mi co mozna z nimi zrobic . Jak cos zle napisalem to bardzo przepraszam.
Wsyp mnie do morza z tąd przyjechałem
Resthin jest offline   Odpowiedz z Cytatem