@All
Dzięki wszystkim

(Tomek omg

:**)
@Szary
Ja wszystko rozumiem. To fakt, nie masz tu kumpla z rl na 119, ale on mi fri itanz ciągle nie daje, eq itp. mam z huntów. Wigget pomaga mi expić(thx nigga;s), jednak nie zawsze grałem na Danerze i nie zawsze miałem takie wsparcie. Co do tego co bym zrobił na twoim miejscu: nie pozwolilbym narażać innych na problemy i oddałbym k legi i c arma, a teraz zapłaciłbym co tylko mam, chociaż tego c arma i k legi, żeby nie być hunted. Mam nadzieje, że wrócisz do gry, ale jeżeli będziesz miał problemy to ja już ci nie będe mógł pomóc.
i btw. faktycznie, brazyle ścigali i próbowali zabić Georga(jeb**i P.A-.-), ale dogadaliśmy się i już nic mu nie zrobią.
@Do wszystkich polaków
Jeżeli jeszcze raz zdaży się taka akcja jak w Thais, że się zbiorą polskie nooby, żeby niby nam pomóc i będą gadać tylko te teksty typu "Gogo Poland" "Poland rox" i wyśmiewać brazyli itp. to osobiście ubije. Nie jestem rasistą - nie będe nikogo bił za pochodzenie, ale to również przejawia się w tym, że nie zawacham się zabić polaka jeżeli na to zasłuży.
@Arcaso
To, że Akro jest tutorem nie znaczy, że nie może zabijać- znaczy, że ma obowiązek zgłaszać ewentualne bugi w grze, odpowiadać na pytania na help channel itp. więcej informacji znajdziesz na
www.tibia.com xD
That's all
Pozdro