Zobacz pojedynczy post
stary 24-08-2006, 20:10   #25
móc
Użytkownik Forum

móc's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2006

Domyślny

Tibia nie ma sensu bo dwie sposrod 4 profesji robia sie coraz lepsze wraz z lvlem (sorc, drut) a pozostale dwie stoja w miejscu (knight, pal).

Knight traci najwiecej kasy na zabijaniu mocnych potworow bo zadaje smieszne obrazenia i co za tym idzie dlugo go potwor nawala. (nie wspominajac juz o tym ze wczesniej musial zaplacic za swoja bron)

I nie mowcie mi ze nie mam racji bo w mintwallin se bijecie za darmo itp... Moze i tak ale ja mam na mysli duzo lepsze potwory niz mino mag i na tych duzo lepszych knight nie ma za wiele do powiedzenia solo.

Do 100 lvla wszystkie profesje sa RÓWNE (powtarzam: RÓWNE). Od 100 lvla niestety zaczyna sie juz hegemonia sorcow i druidow. (bo cipsoft nie przewidzial istnienia tak wysokich leveli i umozliwil dzieki temu sorcom/drutow zwiekszac swoja sile za pomoca samego lvla a tego knight nie moze robic )

W kazdej normalnej grze mmorpg knight moze sobie z kazdym lvlem dodawac punkty do sily wrecz i dzieki temu wszystkie profesje sa rowne i knight wysokopoziomy nie odstaje od postaci magicznych. W tibii takiej mozliwosci nie ma i wraz z lvlem poglebia sie przewaga magow. (bo sila magii rosnie wraz z lvlem, a sila wrecz nie)

Ostatnio edytowany przez móc - 24-08-2006 o 20:18.
móc jest offline   Odpowiedz z Cytatem