[quote=WszechStronny]
@siergey.....
to nie ma zmieniac nikogo, tylko sklaniac do refelksji.... I nie martw sie o innych, tylko o siebie, jesli ty pomyslisz nad tym i sie poprawisz, to moze twoj np dobry kolega zobaczy jak grac i tez sie poprawi i potem ktos jeszcze, jest taka teoria ze jezeli wystarczajaco duzo osob przejdzie ewolucje (20% chyba) to reszta wokol nich tez ja przejdzie
[quote]
Taaa...juz bardziej sie poprawic nie moge. A co do kolegi, to nawet niezle mu szlo "poprawianie sie" (choc nie za bardzo bylo z czego) poki go nie zpkowali ;P Z ta ewolucja, to raczej nie za bardzo dziala, bo hordy n00bow powinny byc "zlikwidowane" emanujaca ze mnie energia: pomocy, dobroci i, ze tak nazwe "nie noobstwa". Chociaz...jak mi sie bedzie nudzilo, popracuje nad tym.
Ten post nie skloni tych "zlych" nawet do refleksji...jak napisal sorcerer, (nie doslownie, ale mozna sie domyslic) kiepsko u nich z mysleniem ;P Chyba, ze trafi sie jakis wyjatek, a jak sie trafi chcial bym go zobaczyc xP Zreszta chcialbys zrezygnowac z tego co lubisz? (mowa o tych, co noobstwo sieja specjalnie)
@down:
Stworzyc cos fajnego. Ale co? Wytlumacz dokladniej co masz na mysli.
Ostatnio edytowany przez Siergiey - 13-08-2004 o 17:56.
|