Zobacz pojedynczy post
stary 24-08-2006, 21:26   #195
Master Vilum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 08 2004

Profesja: Elder Druid
Gildia: Fusion
Świat: Titania
Poziom: 101
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Torpedo Pokaż post
NIe mialem w ogole ochoty mieszac sie w wasza dyskusje ale tak po prostu sie nie da.

@Vilum
Jestes zalosny i czytajac twoje posty zal mi ciebie. To wyglada ze pisanie i zasmiecanie tego forum sprawia ci totalna przyjemnosc a wrecz podnieca cie! Zapewne bluzganie na innych doprowadza cie do orgazmu ale w to wnikac juz nie bede. W kazdym badz razie jestes najgorszym asslickerem o jakim slyszalem (chyba pobiles poczciwego Vaikora) Tibia to gra a dla ciebie najwidoczniej jest zyciem, przegranym zyciem

@Szczuru.pl
Jesli masz duzo czasu to dalej jedz po Vilumie to moze wreszcie mu sie ta glupia geba zamknie Ale twoje posty by mogly chociaz tzrymac fason.

@Versus
Spokojny i nawet obiektywny facet ktory nie leje wody, potrafi wyrazic swoja opinie i nie niszczy tego threadu bezsensownym spamem

@Vilum again
Nie musze byc po zadnej stronie aby widziec ze jestes nikim:/ Wiec zaraz nie oskarzaj mnie o stronniczosc! Twoje odpowiedzi sa ponizej granicy dobrego smaku;/

@Seq
POzdro stary

@Blood
Mowienie do Viluma to nic innego jak totalna strata czasu.

To by bylo na tyle.
Pamietam jak Morita do ciebie zazartowal ze dochodzi do Unitu a ty sie rozdarles na niego a teraz jak odszedl od Okhrana i zdradzil kumpli co powiesz? :-) i ja nie wyzywam tylko Szczuru zaczal a dla mnie tez jestes nikim poprostu noobem

I tak przyznam jestes stronniczy w stosunku Mority i Seqa do Mnie Ale mam to gdzies twoje slowa...A do Asslickera to powiedz mi komu lize dupe niby? W porownaniu Mority Seqa i Szczura to nim nie jestem popatrz wpierw na nich ale ok bo pewnie zaraz powiesz ze nie mam racji albo sie znowu rzuca na mnie (nooby)

Ostatnio edytowany przez Master Vilum - 24-08-2006 o 21:30.
Master Vilum jest offline