Zobacz pojedynczy post
stary 25-08-2006, 07:26   #50
Stożek
Użytkownik Forum

Stożek's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu

Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
Stożek ma numer GG 9888628
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Johny Cross Pokaż post
przewaga knighta pojawia sie dopiero tak od 40-50 lvla, dobrze wyskillowany expi jak blyskawica xD
Jakas uposledzona blyskaiwca, przepuszczona prze transformator. Na 40 poziomie ze skilami nawet i 80/80 nie da rady zrobic takiego expa jak normalny sorc na hydrach, necro, vampach i wielu innych miejscowkach. Pozatym najwiecej expa na tym poziomie knight zrobi na elfach gdzie skile sobie mozna w podlozyc pod klawiatore zeby sie na nie chybotala jak wciskamy F9, Enter, F9, Enter.
Cytuj:
i przedewszystkim zyski sa duze, a przy wydajnym expie sorciem zawsze traci sie kase na manasy ktora potem odrabiamy robieniem run.
Pierwsze slysze! Zeby zarobic ponad 4k/h musze spowolnic exp prawie o 30% a gdy chce rozwinac skrzydla to zawsze trace kase zamiast zarabiac. Nawet wtedy mam mniej expa niz sorc na tombie, ktoremu kasa sie zwraca.
Cytuj:
Wiec sorc/drut i tak musza poswiecic "troche" czasu na uzbieranie srodkow do expienia. Zaryzykowalbym stwierdzenie, ze wiecej niz knight na skillowanie xD
Od kiedy powstala inferna gram tam troche, na poczatku zabito mnie gdy wyszedlem ze swiatyni (0 kasy). Potem wbilem na bugach 10lvl i przestalem grac na ponad 1rok. Wrzucili wandy do gry-wrocilem. Mozna expic na rotach i zbierac 3x tyle kasy ile schodzi na ,leczenie i manasy. Na 20lvlu mam juz zakupione wanp of inferno, wand of plague, blue robe i dom o wartosci 10k. Kolejne 10k bendzie z voc quest. Knight musialby wydac 3x tyle na eq a potem odkupic je po kolejnych smierciach odniesionych w starciu z random pk. Jesli komus brakuje kasy na runy i mfy to bierze summony i leci na scarby/mintwail albo tarantula i na dworci-nie widzialem normalnego czlowieka ktory probuje odrobic 150k stracone na demonach robiac sobie sdki.

Ostatnio edytowany przez Stożek - 25-08-2006 o 07:29.
Stożek jest offline