no coz
beholder sie zrobil mocniejszy o wiele ma kilka nowych atakow wali z hmm i z czegos czym wali shaman wysysa tez mane wydaje mi sie ze teraz zostawia czesciej loot zabilem 5 bh i wypadly mi 2 two handy def u bh sie nie zwiekrzyl czyli standardowo po 3 hitach padal ;]
co do guardow wydaje mi sie ze zmnejszyli ich obrone ale zwiekrzyli atak nie zabilem ich duzo ale takie mam wrazenie cos za duzo mi uh idzie
...
withe sie staly mocniejsze wala po 50 z czegos jak shaman tez wiec ich lanie stalo sie juz calkiem nieoplacalne a spotkanie z 2 naraz moze byc nawet niebespieczne..;/
moze dodam jakie sa potwory ktore doszly w update
hijena cos jak wolf slabe
cobra cos jak snake moze delikatnie mocniejsze i zatruwa prawie zawsze
larwa cos jak rotworm
scarab slabsze od cyca ale zatruwa zawsze jak poison feld co bywa troche uciazliwe;/
acent scarab hmm no coz

zabilem wczoraj 3 bija czasem naprawde mocno ( mnie udezyl za 171 raz) ale przewaznie bija cos kolo 100 zatruwaja bardzo mocno po 20 odbiera przy skilach 75/74 i guardian halberd + ring levelu 36 szlo mi okolo 5 uh na jednego czyli jest calkiem nieciekawy;] proponuje go bic z pallkiem albo dwoma bo loot calkiem ciekawy zostawia ;] jaki? hehe przekonacie sie jak zabijecie

milego hunta