Błąd na tibia.com (niewiem gdzie zgłosić)
Nie znam angielskiego na tyle dobrze, żeby napisać o tym na forum.tibia.com, więc napiszę o tym tutaj i mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. Założyłem sobie konto i zrobiłem na nim 2 postacie o nickach Thormer i Urshak of Eternia. Po dłuższym czasie nie-wlogowywania się, chciałem wejść na tibię. Po zalogowaniu pisało mi, że na tym koncie nie ma żadnych postaci i że mam założyć sobie postać na tibia.com. Były tam postacie o małych lvlach (1 i 2 chyba) więc kompletnie się tym nie przejąłem (mimo, że to jużbyło podejrzane). Przy tworzeniu nowej postaci wpisałem nic Thormer i pisało, że ten nick jest już używany. Później wszedłem do COMMUNITY>CHARACTERS i wpisałęm szukanie postaci o nicku Thormer. Według wyszukiwarki taka postać nie istnieje. W prawdzie jest to malutki błąd, ale zależy mi na tym nicku, a bugi powinno się zgłaszać. Jeszcze raz przepraszam, że w tym dziale, ale nie wiedziałem gdzie to napisać.
Best Hardcore: 2 [MONSTER]Elf Arcanist[/MONSTER], 4 [MONSTER]Elf Scout[/MONSTER], [MONSTER]Demon Skeleton[/MONSTER] and [MONSTER]Ghoul[/MONSTER]
Best hit: 350 [MONSTER]Dragon[/MONSTER] with [ITEM]Heroic Axe[/ITEM]
|