Zobacz pojedynczy post
stary 25-08-2006, 15:03   #369
malenka
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 08 2006

Pytanie jaki swiat

Witam!
Chciałabym wejść na jakiś świat który by odpowiadał moim wymagania, ale nie mogę na każdym serwerze sprawdzać jaki jest w nim klimat.
Jest pare rzeczy które chciałabym żeby były w świecie który wybiorę, proszę żebyście mi odpowiedzieli na podstawie tego jaki świat jest najbardziej zbliżony do tych wymagań:
-musi to być serwer pvp
-mieszanka narodowości (wszystkich mniej więcej równo, no może jeszcze więcej by mogło być polaków i trochę Szwedów)
-najlepiej żeby to był jakiś jedne z nowszych światów
-jakiś angielki serwer
-dużo ludzi (ale żeby dało się expic)
-żeby było jak najmniej noobow
-paru polaków z wysokimi lvl
-ceny umiarkowane (nie za niskie, nie za wysokie)
-żeby nie było zadużo PK ale tez żeby nie było ze ich nie ma
-żeby z ludźmi można było się fajnie pośmiać (jakieś zawsze zianie pod dp)
-czasami nie zaszkodzi jak będą jakieś wojny (żeby nie było nudno, ale żeby serwer nie był zniszczony przez same wojny, ze samemu nie da się wyjść z dp bo odrazu ktoś nas zabije)
-żeby był jakiś GM ale taki który nie czepia się o każdy bzdet tylko naprawdę pomaga ludzią
-żeby panowały tzn. "wewnętrzne zasady", czyli żeby była np. jakaś gilda która by zdecydowanie rządziła ale żeby nie byli PK którzy wszystkich leja bo są "lepsi", tylko którzy by rozwiązywali problemy graczy i im pomagali
-no i żeby były jakieś szanse wybicia się
no to by było na tyle proszę żeby ktoś mi odpisał gdzie mogę to wszystko znaleźć.
Wiem ze jest tego sporo ale starałam się wymienić wszystkie ważne dla mnie rzeczy.
malenka jest offline   Odpowiedz z Cytatem