Zobacz pojedynczy post
stary 13-08-2004, 19:15   #4
Gewof
Rybzor to moja dzifka

Gewof's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2004
Wpisy bloga: 2

Domyślny

Gratuluje Drom decyzji I mam nadzieje ze bedzie coraz mniej takich idiotow jak Czkowron... ktorzy nie potrafia zachowac odpowiedniej kultury na forum... A tak BTW. co do sprawy minusika... Czkowron, to ja go tobie dalem i mialem do tego prawo. Co zdziwiony? o_O A taki byles na "100%" pewny ze to Drom, nazwales go ~Glupim jedno garbnym wielbladem za to nie majac zadnych dowodow na to ze Drom dal ci tego minusika. Tak wiec bye bye i zycze ci szczescia w "pobicu" Droma wraz ze swoja "armia". Ciekawe czy taki kozak byl bys gdyby musial zmierzyc sie z Dromem sam na sam w rl... hee? juz widze jak uciekekasz. A i zapraszam Ciebie i twoja "ekipe" do Szczecina, nie dosc ze pozwiedzasz sobie miasto to bedziesz mogl wpasc do mnie i do Gonza zeby nas pobic. Tylko napisz do mnie troszeczke wczesniej zebym mogl sie przygotowac i pozwiazywac sobie rece by nie zrobic Tobie za duzej krzywdy. No wiec czekam...

A co do pana RTP to napisal mi bardzo inteligenty komentarz, swiadczacy o jego poziomie.

"DAM CI RADE : KUP SE CONDOMA FIRMY "TRZEPAX" TO MOŻE CI SIĘ HUMOR POPRAWI , BO WIDOCZNIE ZUPA BYŁA ZA SŁONA."

tak wiec pana RTP rowniez zegnam i zapraszam do Szczecina.