DRODZY CHLOPCY DZIEWCZYNY I OBOJNIAKI mam duzo do powedzenia na temat dzisiejszego open battle raczej nie open battle tylko open s.p.i.e.r.d.a.l.a.n.i.e bo wanted zabijalo a dof s*******al na statek i sie kuuurwa gapili jak im kolegow wybijali i plywali do venore i spowrotem pewnie dlatego ze w venore se wyjda ze statku i ich nikt niezabije bo wanted w thais !!!! moze to jest ich sposub na wygrywanie ?Zgodze sie z eldynem jak stalismy na statku to powiedzial ze dof ma taka sile ataku ze jak by jebneli kombo w bubble to by padla a ja nawet powiem wiecej niezdazyla by se palca w piiicze wsadzic i by padla co za problem zebrac sie na statku wyjsc wszyscy na raz pierdolnac w drazia sdkami i po sprawie reszta wanted sie speszy i mozecie spokojnie zabic reszte bo wanted jest jak stado zwierzat jak ich boss padnie na wojnie to oni rezygnuja bo bez przywudcy niema chhuja we wsi.Zgodze sie z moim szanownym sasiadem panem Tomaszem wr00nem ze nowa taktyka urba na nieczekanie 15 minut jest efektowna tylko teraz zamiast 15 minut czekac on poczeka o wielle dlurzej.Nawet dof grzac dupy w pz nieumie bo padaja

.Teraz cos co duuzo ludzi nielubi cos niezwiazanego z wojna yavi gz outfitu co trzeba zrobic zeby taki miec dobrze trafiles z tym outfitem jak dof padal to ty na pogrzeb w nim szedles hahahahaha ? WIEC DOFOLUDY BRAC SIE KURRRWA DO ROBOTY BO JAK TO MOJ KOCHANY BYLY WYCHOWAWCA MOWIL (W GRUDNIU) TO JUZ OSTATNI DZWONEK ZARAZ KONIEC NAUKI TRZEBA BRAC SIE DO ROBOTY

mam nadzieje ze to zrozumieliscie ale macie duzo madrych ludzi w waszej gildi.