Zobacz pojedynczy post
stary 25-08-2006, 21:50   #2492
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole

Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Najwyzsza prawda Pokaż post
Bla bla bla Yavi napiszcie jeszcze ze Draza murzyni pobili,Urb daje logi w bitwie a do tego wszyscy z Wanted kradna i na botach jada.
Swoja droga dziwne ze zawsze najwiecej do powiedzenia maja najwieksze tchorze.Lord Sensej wyszedl z trapa juz nikogo z tych wielkich pyskow nie widzialem modlili sie w temple jak ich koledzy jeszcze sie bili.Wszystko mozna na Wanted powiedziec ale jedno trzeba przyznac my mamy jaja nie tak jak ty Yavi.Pokazalismy to juz pare razy, na Edron jak 6 osob przyszlo na wasz masslog a wy jak mlotki zamiast nas rozniesc zescie droge zablokowali i dzisiaj tez 30 na 15 i zescie dostali baty.
Dobra zacznijmy od tego że od nas 3 osoby miały PZ 15 min i traciło PZ, a po 2gie Was były 2 guildie a u nas jedna + Wasze jebane nooby.
Dobra, wróce do murzynów: Tak to prawda że banda murzynów pobiła El Drazitta ( nie wiem dokładnie jak bo nie pamiętam ) ale stało się tak, i wbił chłopaczek na Ventrilo ( jak jeszcze byłem w Wanted ) i się nam skarżył jak to go bambusy pobiły ( ech ta dyskryminacja rasowa... ).
Urbexx daje Logouty? Tak to prawda, daje logouty zamiast ratować swoich, my przynajmniej wyratowalismy Allerana z trapa, a Urb? On dał Logouta jak padł Draz, dał Logouta jak była akcja w Venore, a teraz się zbanował bo naszch się zebrało więcej ;D

Jeszcze coś? Prawda jest taka, że Wanted nigdy się z nami na Free Open battle nie umówi, aby były wyrównane szanse itp, bo srają w majty i się boja, a bez noobcharów sobie nie dadza rady. Jedyną osobą którą podziwiam jest Drazharm, i respekt dla niego za odwage itp, czemu? Igragorn się zesrał i padł, Urbexx nawet PZlocka nie robi jak nie mają dużej przewagi, a reszta bez Draza i Urba srają w majty. My dziś zrobilismy spontana, i prawie by nam się udało, ale Shit was happens, padlismy i padniemy pewnie nie raz, ale nie poddajemy się, nie mamy nic do stracenia ( tak jak Urbexx xD On już stracił to co miał, współczuje Ci chłopie, że własna Guildia cie ojebała )

No cóż, życie toczy sie dalej, Tibia to tylko Gra a Drazowi kij w oki

P.S.
Draz, mam nadzieje ze zabrałeś juz mi Invita do domku ;D

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 Pokaż post
Ja pierd*** nie mozecie ku*** napisac,ze "daliscie dupy" ? A nie teraz kazdy bedzie pokazywal jaki on byl waleczny, ile to sd wyjebal,kto gdzie i jak spieprzal. Eh...
@Nosso
A co kogo to obchodzi ze ty nie czytasz tych postow... Ja bardzo lubie czytac twoje, bo jak zauwazylem to kazdy dla Ciebie jest dzieciakiem etc...
Te 12 sd wsadz se w dupe !!
Tak zgadza się, daliśmy dupy, ale się tym nie przejmujemy Życie toczy się dalej, a Exp odrobimy w najbliższym czasie. Btw, czemu SirKiksem nie wpadłeś do Thais? Czekałem na Ciebie Mam nadzieje że następnym razem wpadniesz. U nas nawet DoFa wpadło pomóc ( niestety jeden padł na Exori od naszych ;p )

Pozdro for all

Yavi~
Retired.

Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 25-08-2006 o 21:52.
zeus1985 jest offline