hmmm według mnie post znakomity bo nareszcie ktoś powiedział jak jest naprawde.... nie zgadzam się tylko z tym dodawaniem tekstów po czarach... no chyba, że mają one treści typu : "ssij "<wulgaryzm> itp itd..... (a co noobowskiego w tym, że ktoś napisze exura vita "zyje etc. ??

) No dobra ale zostawmy już to... Bardzo mi się podobna twoja postawa i popieram ją. Polacy za mało grają, a za dużo mówią... i taka jest prawda... Inni, niektóre rzeczy wiedzą, a Polacy tylko mówią, że wiedzą i często sami siebie w tym utwierdzają... Gdyby nie to że temat ten wart jest wypowiedzi i mozolnego pisania tego tekstu to poszedłbym i grał.... ale że trenuje właśnie po moim ostatnim deadzie.. (i tu masz całkowitą rację... najpierw skile/mlvl a potem lvl) to piszę o moim zdaniu na temat Polaków... Kolejna sprawa... chciwość i egoizm Polaków - tego nie da się ukryć - Polacy mają w sobie coś takiego co odróżnia ich od innych narodów.. Niby każdy każdemu z pomocą idzie ale i tak gdzieś głęboko wszystko opiera się na przekonaniu "każdy sobie rzepkę skrobie" (wiem, że to troche śmieszne i stare powiedzonko ale najbardziej mi tutaj pasowało..) i nie mam pojęcia czy to nasi rodacy mają "w genach" czy też nie - nie mi o tym sądzić... Jedno jest pewne - jeśli to się nie zmieni to nadal będzie źle (bo nikt mi nie powie, że jest dobrze) a może i jeszcze gorzej.. sytuacja w Tibii niewiele różni się od sytuacji w rzeczywistości. A na koniec chciałbym zaświadczyć, iż nie napisałem tego, aby ośmieszyć Polaków ale dlatego, że wielbię swój kraj i chcem dla niego jak najlepiej... ale żeby sytuację poprawić to trzeba znaleźć jej przyczyny.. a ten post i ogólnie ten temat właśnie pomagają nam w tym.
P.S. Mówiąc "Polacy" oczywiście uogólniam bowiem są ludzie, którzy zachowują się normalnie i grają bez zastrzeżeń... ale chyba niestety są w mniejszości.. to tyle..
P.S. A to do Ciebie, który czytasz ten post : Zastanów się nad samym sobą... ja już zacząłem....