Dobra zacznijmy od tego że od nas 3 osoby miały PZ 15 min i traciło PZ, a po 2gie Was były 2 guildie a u nas jedna + Wasze jebane nooby.
Dobra, wróce do murzynów: Tak to prawda że banda murzynów pobiła El Drazitta ( nie wiem dokładnie jak bo nie pamiętam ) ale stało się tak, i wbił chłopaczek na Ventrilo ( jak jeszcze byłem w Wanted ) i się nam skarżył jak to go bambusy pobiły ( ech ta dyskryminacja rasowa... ).
Urbexx daje Logouty? Tak to prawda, daje logouty zamiast ratować swoich, my przynajmniej wyratowalismy Allerana z trapa, a Urb? On dał Logouta jak padł Draz, dał Logouta jak była akcja w Venore, a teraz się zbanował bo naszch się zebrało więcej ;D
Jeszcze coś? Prawda jest taka, że Wanted nigdy się z nami na Free Open battle nie umówi, aby były wyrównane szanse itp, bo srają w majty i się boja, a bez noobcharów sobie nie dadza rady. Jedyną osobą którą podziwiam jest Drazharm, i respekt dla niego za odwage itp, czemu? Igragorn się zesrał i padł, Urbexx nawet PZlocka nie robi jak nie mają dużej przewagi, a reszta bez Draza i Urba srają w majty. My dziś zrobilismy spontana, i prawie by nam się udało, ale Shit was happens, padlismy i padniemy pewnie nie raz, ale nie poddajemy się, nie mamy nic do stracenia ( tak jak Urbexx xD On już stracił to co miał, współczuje Ci chłopie, że własna Guildia cie ojebała

)
No cóż, życie toczy sie dalej, Tibia to tylko Gra a Drazowi kij w oki
P.S.
Draz, mam nadzieje ze zabrałeś juz mi Invita do domku ;D
Tak zgadza się, daliśmy dupy, ale się tym nie przejmujemy

Życie toczy się dalej, a Exp odrobimy w najbliższym czasie. Btw, czemu SirKiksem nie wpadłeś do Thais? Czekałem na Ciebie

Mam nadzieje że następnym razem wpadniesz. U nas nawet DoFa wpadło pomóc ( niestety jeden padł na Exori od naszych ;p )
Pozdro for all
Yavi~