Zobacz pojedynczy post
stary 26-08-2006, 02:39   #2507
mechatronik 2
Użytkownik Forum

mechatronik 2's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: Far Far Away

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: ---
Skille: -------
Poziom mag.: --
Cool

@Nosso

Ty naserio masz kompleks jakis??? kazdy kto cos powie nietak wedlug ciebie jest dzieciakiem, a ja powiem tobie tylko tak ze jestem za DoF bo niechce zeby dalej bylo PA, ale moje serce porusza glupota i snobizm takich ludzi jak ty jak masz mowic cos madrego to mow a jezeli nie to zamknij sie i wszyscy na forum beda happy.....co do stronniczosci to za DoF jestem przewaznie dlatego ze niektozy ludzie z tamtad sa zaje....ci i oczywiscie jestem przeciwny PA ktorym pan Drazz zarabia na swoje potrzeby....ale mam do niego szacunek tak jak ktos juz tu powiedzial, szacunek mam tak samo do niego jak i do Corsa, Senseja, Clericka, Sandry, Minavanda, Yavimavy i kilku innych ludzi z DoF Wanted i pozanimi...ale szacunku do ciebie niebede mial bo wydajesz mi sie tak szczeze jakis troszke walniety...qwa tibia to jest gra, a ty ta gre przezywasz jakbys rodzil, biez przyklad z Yaviego, on sie ta gra bawi a jezeli padnie to niemarudzi tylko odbija i sie niemartwi, tak samo jak Sensej on gra dla przyjemnosci, i w przreciwienstwie do ciebie wnosi cos do tej gry bo przynajmniej potrafi sie utrzymac na trapie i wylezc z niego( i przy okazji zagonic cie do swiatyni)...i zaraz zjedziesz mnie od dzieciaka ale to ty chyba dodales przypadkowo ta jedynke przed siodemka...i mimo ze mnie zaraz pojedziesz zobacz ostatnie 30 zakladek albo lepiej ulatwie to tobie otoz

-Sir Kiks
"DoF mi nie przeszkadza bo jest to jedna z najlepszych i najstarszych gildi na servie, ale przeszkadzaja mi takie osoby jak TY."

-Gammbler
"Nosso Ty sie i tak ograniczasz tylko do forum (z malymi wyjatkami) ,wiec Ciebie tak jakby nie bylo"

-Mrok
"Wow rewelacja gadałeś z Hakekerem . Frajde miałeś co?"

-Mysliciel
"ty mi cie szkoda ja normalnie jestem za dof ale ty jestes jakis inny kij mnie obchodzi draz bo on albo siedzi w dp albo wogule nie gra mysle ze dof wygra ale nie z toba"

Kazdy cos do ciebie ma......

@Akcja Drazz & Murzyni

Ludzie to opowiadaniebylo moze i smieszne, ja jednak nieodbieralem tego ze Aleksym byl Drazz bo to akuratnio bylo na maxa hamowate...zapytam sie waz o jedno bo moze i Drazz jest swinia itp itd ale to jego wina ze zarabia na zycie w taki a nie inny sposob???a to ze oberwal to wcale niejest smieszne....Horrigan to mogles byc nawet ty.....

@Co do Drazza i Urbexxa

O co dokladnie chodzi Yavi wiesz co i w jakich okolicznosciach????

@All

sorki ze zasmiecilem posta ale Nosso musial cos sie dowiedziec o sobie, a musialem to napisac poblicznie