Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Loney
Pierwsza sprawa, agresywnosc po spozyciu cannabis czy to marihuana czy hasz.. jest kilkakrotnie mniejsza niz po spozyciu alkoholu...
|
Agresywnosc to indywidualna cecha...
Cytuj:
Nastepna sprawa... cpanie, w moim mniemaniu jest to aplikowanie sobie sztucznych uzywek wytworzonych chemicznie (siupa, koka, kompot, heroina itd...) a nie uzywek ktore rosna naturalnie typu cannabis...
|
Mam takie same zdanie jak Karrith. Zreszta: lekomanow tez uwazam za cpunow.
Cytuj:
Przykladowo podam wg raportu BBC, najbardziej zagrazajaca zdrowiu i zyciu uzywka ogolnodostepna jest alkohol(na piatym miejscu od gory), na 9 miejscu znajduja sie wyroby tytoniowe, 11 miejsce zajmuje cannabis... lista zamyka sie na pixach/extasy/lsd..choc jak wiadomo sa sztucznie wytwarzane..
|
Ludzie, dawajcie jakies linki jak tak gadacie. TO, ze wy czytaliscie nie oznacza, ze kazdy czytal. A moze chce sie dowiedziec?
Cytuj:
No i na koniec, dlaczego w innych cywilizowanych krajach mozna normalnie isc do caffeshopu i kulturalnie 'spalic sie' ?...
|
Dlaczego w innych cywilizowanych krajach kobietom zaszywa sie picze, zeby nie mogly uprawiac seksu przedmalzenskiego? Dlaczego w innych cywilizowanych krajach jaj kobieta zdradzi meza to sie ja morduje (Turcja). Dlaczego w cywilizowanych krajach jest partia chcaca zalegalizowac pedofilie (szwecja?)? Pytan mozna mnozyc. A to, ze cos takiego maja w Holandii nie znaczy, ze trzeba zrobic to u nas. Nie odpowiada - wypierdzielaj do Holandii. NIe stac cie? Respektuj prawo polskie.