Zobacz pojedynczy post
stary 26-08-2006, 09:58   #21
Xeradus
Zbanowany

Xeradus's Avatar

Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: woj.opolskie

Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 59
Skille: 81/80
Domyślny

PRZEPRASZAM CZY W TYM TEMACIE PISZĄ ZUPEłNI IDIOTCI?

Erelos uważa że hunter spudłował - gówno prawda, dziwne że kiedy zdjołem shielda ani razu nie spudłował.

Tak wyglądały hity huntera na mnie kiedy zdjołem shielda:
09:29 You lose 40 hitpoints due to an attack by a hunter.
09:29 You lose 16 hitpoints due to an attack by a hunter.
09:29 You lose 59 hitpoints due to an attack by a hunter.
09:29 You lose 46 hitpoints due to an attack by a hunter.
09:29 You lose 59 hitpoints due to an attack by a hunter.
09:29 You lose 51 hitpoints due to an attack by a hunter.

A tak wyglądały hity huntera kiedy założyłem tarcze
09:33 You lose 33 hitpoints due to an attack by a hunter.

Bił mnie przez około minute. Wszystkie hity zablokowałem tarczą, tylko jeden zablokował armor

A TAK WYGLĄDAŁY HITY OD HUNTERA KIEDY ZDJOŁEM CAŁĄ ZBROJE OPRUCZ TARCZY:
09:35 You lose 50 hitpoints due to an attack by a hunter.

TYLKO JEDEN A STALEM Z SAMA TARCZA PRZEZ OKOŁO MINUTE, I CO ERELOS CZYŻBY HUNTER PUDŁOWAŁ PRZEZ MINUTE STRZELAJĄC NIEKIEDY 3x NA TURE?? A MOŻE ZASUGERUJESZ JAKIEGOŚ BUGA? -.^

Następny dowód poszedlem zarąbać huntera z gs-a (z armem tez rzezcz jasna) oto wynik tej próby:
09:40 You lose 36 hitpoints due to an attack by a hunter.
09:40 You lose 36 hitpoints due to an attack by a hunter.
09:40 You lose 3 hitpoints due to an attack by a hunter.
09:40 You lose 41 hitpoints due to an attack by a hunter.
09:40 You lose 62 hitpoints due to an attack by a hunter.

A teraz z tarczą i combat knifem (nie mam bs bo wracam z trejna):
09:46 You lose 62 hitpoints due to an attack by a hunter.

Znowu tylko jeden hit (niestety nie dałem rady go ubic z combat knifa ale spokojnie do niego podbiegłem i zadałem mu 6 dmg po 2, 1 hp)

A TERAZ OSTATNI ROZSTRZYGAJĄCY DOWÓD - SS JAK BLOKUJE HUNTERA BEZ ARMA MAJĄC NA SOBIE TYLKO TARCZE:

Cytuj:
Aha jak gadasz na ss'ie głupie rzeczy mając basy z qmplem, to zadbaj o to, aby kolega miał się z czego śmiać, bo wyszło że oboje jesteście idiotami.
Po pierwsze to nie jest mój kolega tylko koleś co huncił na hunterze, ja poprosiłem o zrobienie ss'a a on sie zgodził. Po drugie sam jesteś idiotą.

I NIECH NIKT NIE WAŻY SIĘ PISAĆ W TYM TEMACIE DOPUKI NIE PUJDIE NA HUNTERA/ARCHERA/SCOUTA (JEDNEGO!!!!) JEDYNIE Z TARCZĄ BEZ ARMORA A NASTĘPNIE ZDEJMIE TARCZE - ŻYCZE MIŁYCH DEDÓW

ŻEGNAM

Edit:
Cytuj:
Zdejmij EQ i zostaw swojego Demon Shielda. I co ? Taki mierny Pall jeżeli trafi w Ciebie zada Ci sporawe hity. Potem załóż EQ i zdejmij shielda - ZOBACZYSZ RÓŻNICE.

A czemu tak? Ponieważ Crossbow ponoć ma 35 czy tam 30 ataku. Gdyby shield bronił przed atakiem z dystansu palek na 100 lvl'u przeciwko 100 knightowi byłby bez szans.
Jak już powiedziałem być może tak jest w sytuacji human vs human (nie moge tego sprawdzic bo gram na non-pvp), ale ja od początku mówie o sytuacji HUMAN VS MONSTER

Z wyrazami szacunku żegnam jedyną osobę która nie zaczeła wyzywać innych od idiotów

PS.
JEŚLI TO ROZSTRZYGNIE TEN PROBLEM RAZ NA ZAWSZE I PRZESTANIECIE WMAWIAĆ MI I SOBIE SAMYM TE GŁUPOTY (ALE TYLKO POD TYM WARUNKIEM) TO ZROBIE FILM NAJPIERW HUNTER BIJACY MNIE A JA BEZ ARMA TYLKO Z TARCZA (WEDŁUG WAS POWINIENEM DOSTAWAĆ HITY JAKBYM BYŁ ZUPEŁNIE BEZ EQ, GOŁY) A NASTEPNIE ZDEJME TARCZE I ZOBACZYCIE RÓŻNICE

Ostatnio edytowany przez Xeradus - 26-08-2006 o 10:57.
Xeradus jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.