Zobacz pojedynczy post
stary 26-08-2006, 12:19   #5
Drizzt Do'Urdenn
Użytkownik Forum

Drizzt Do'Urdenn's Avatar

Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Chodziez

Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 53
Poziom mag.: 14
Domyślny

Cytuj:
Pewnie dlatego inteligencie że nie widać na tym screenie o co ci biega. Chodzi ci o ten róg czy o ten kwiatek? Czy o co? Jak o to coś co wygląda jak róg to po co się pytasz co to. LOGICZNE ŻE TO RÓG. Chyba.
Chyba logiczne inteligencie, ze chodzi o rog. Kwiatek leci z arkanistow, wiec nie byloby sie czym podniecac.

Cytuj:
i czym sie tak podniecać jakimś rogiem omfg
Moze tym, ze jeszcze do tej pory NIKT go na securze nie zdobyl?!?!

Cytuj:
Ps: Widzę, że masz 112 lvl tylko coś mi się zdaje, że lubisz się popisywać nie swoim lvl. Kwestia eq i ukrytego lvl. Skoro masz napisane z boku to po co go zakrywać na screenie?? Pewnie powiesz, że to inny char albo coś. Taa
A tu juz kompletnie nie wiem o co ci chodzi. Chwalic sie lvlem?? Kwestia eq? Ukrytego lvlu?Gdzie na screenie zakrylam lvl INTELIGENCIE?Nie masz nic ciekawego do napisania to sobie daruj. Bo naprawde NIE MAM POJECIA czego sie czepiasz...

Cytuj:
Czyzby Szopen sprzedala chara <mysli> nie wierze w to... ten bosik to podobno lighcik jest... tylko ladnie sie uha nic wiecej...
Szopen nie sprzedala chara. Co to to nie Po prostu nie ma konta swojego na tibia.pl i pisze z tego
Drizzt Do'Urdenn jest offline   Odpowiedz z Cytatem