Zobacz pojedynczy post
stary 26-08-2006, 12:41   #2514
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole

Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Najwyzsza prawda Pokaż post
Nie no yavi ty jestes glupszy niz ustawa przwiduje:
po 1 - jak wy zescie czekali az wasi pzeta zgubia?- jak wy zescie Gammblera na poczatku sfragoweali i co od razu wtedy kiedy byl wir walki mysleliscie o tym dosc nam fragow musza nasi pzeta zgubic to gratuluje 7 waszym sie to nie udalo mimo ze was bylo 30 nas 15.
Po 2- skoro myslisz ze Urb bana zlapal specjalnie to jestes idiota gdyby nie to Greymir i Alleran by teraz blessy kupowali.
Po 3- te nooby to wam pomogly bo co chwila na pomoscie do statku mielismy przez nich bugi i nas z gry wybijalo (dziwne ze all te nooby leczyly waszych a nas bili,ciekawe po czyjej stronie oni byli? licvzyli ze fragi unjoty bedziemy wbijac goniac ich).
i po 4-Jakie 2 gildie z tej niby pomocnej nas gildii widzialem tylko Leo Ganxta jak stal obok i bil nooby zeby nie blokowali.(swoja droga jak oni powiedzieli o alliance z nami to zescie sie z tego smiali a teraz wypominacie).
A wogole to komu ty i gdzie pomagales jak stanales tylko na chwile kolo Pln bramy Thais a potem zes wrotki z Nosso odpalil do temple??Ja wiem ze wy w dofie sami wojownicy i co masz tu teraz pisac ze tchorz jestes i sie boisz ze ci ten melonik spadnie?
Piszecie teraz ze wasza akacja byla spontan jaki k.... spontan?Urb i Draz sie wkurzyli i zaczeli lac waszych noobow ktorzy ich trapneli w Venore zlapali locka jak zescie massa zrobili 24 was bylo na Draza i Urba do Thais z wami dobiegli i dop[iero w Thais reszta mistrzow zaczela dolaczac i bylo 12 nas na was 24.O czym wy gadacie wogole my mielismy spontan a nie wy.Jak padala Sandra,Cez to was bylo juz 32 online a nas 15 tylko nasi na polu bitwy a wasi po norach stali w temple i depo.Teraz kazdy odwazniak Nosso nawet 12 sdkow uzyl a ty 10 explo brawo gratuluje.
Hahahah o kur***, ja pier**** co za plebs z Ciebie niedomyty hahahah Tak jasne jeszcze coś? Jak miałem biec do Temple jak miałem PZta, pomyśl głową a nie ch***. Mówisz, ze noobki pomagały alleranowi? Hmm zgadza się, jednym z tych noobów bylem ja bo jak inaczej mielismy mu pomóc? Dojscia tam nawet nie bylo. Jeśli mowa o Koktajlu to ty lepiej sobie kup okulary dziecko bo od monitora to ty oślepniesz wkrótce i Ci Święty Boże nie pomoże...

Mówisz, że Urb miał trapa? Hmm ciekawe kiedy? Jedyną osobą trapniętą był Draz~ a Urb wybiegł dopiero jak się Wanted pologowało xD

Mówisz, że było nas 20? Ciekawe kiedy? Może powiesz mi jeszcze że był to Masslog? Połowy z Naszych nie było i trzeba było ich kom. wzywać, więc weź sie nie udzielaj jeżeli masz pier***** trzy po trzy...

N/C
Retired.
zeus1985 jest offline