Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gaven
no coz Herineey towje pvp jest zalosne-.- NIe dosc ze poszedles z jakims kumplem to jescze sam biles 2x mniejszy lvl. Nawet niewiesz co zrobiles;/ Myslisz ze ta elektrownia to byl prawdziwy powod? Zebys znal cala sytuacje to sam bys zabil froda kilka razy. No coz zapewniam cie ze wcale mu nie pomogles, a po calym zdarzeniu ten koles przepraszal i dobrze wiedzial ze ten dead to byla jego wina i to nie dlatego zo podpadl na RL tylko dlatego co robil w grze. Mam nadzieje ze tego pozalujesz (jestem tego prawie pewien). Jescze raz gz pvp ( 3ue jak dobrze policzylem- czy ty wogle wiesz do czego ten czar sluzy!?) no i oczywiscie gz eq, wprawdzie masz rsa ale jak taki kozak jestes to zalozyl bys cos bardziej przyzwoitego
|
Nie każdy musi mieć super pvp. Padł bo zaslużyl, to że nie chłopak nie chciał wejść na 'elektrownie' bo najwidoczniej wam sie tak podobalo, to nie znaczy ze trzeba go zabijac. A dlaczego mam takie wrazenie za padł wlasnie za to, ponieważ jak w temacie już napisał wcześniej "Dzisiaj Frodo Ha'Nocri pwned od Ha'Nocri za wielka zbrodnie : nie chcial wejsc na elektrownie(znajduje sie przy ulicy wiejskiej w b-stok ^^)"
A także
12:45 Zates Ha'Nocri [52]: bo sie znobil na dworze
12:45 Zates Ha'Nocri [52]: nie chcial wejsc na elektrownie
12:45 Zates Ha'Nocri [52]: haha ;P
A co do mojego eq, to nawet jakbym chodzil w leather armorze to ch*j cię to powinno obchodzic.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Deni Ha'Nocri
hahaha padlem i good. padlem przez to bo nie mialem hotkeyow jak herineey widzialem jak sie manasowal a ja niestety nie korzystam z tzw. wprowadzonych tera botow (hotkey) ludzie bez pvp tego uzywaja ...
|
Wiesz na początku miałem niechęć do tego Cip bota, ale wkońcu po to go zrobili żeby go używać, a jeżeli nie mam pvp ,to tylko nie zostaje mi nic innego jak go używać.