Zobacz pojedynczy post
stary 26-08-2006, 13:24   #2515
Najwyzsza prawda
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 02 2006

Domyślny

No czekalem az pokazesz Yavi swoje oblicze obrazaj obrazaj ja sie nie znize do twojego poziomu bo nic mi to nie da.
Otoz panie lepiej wiedzacy tak to jest fakt bylo was 24 online, szkol troche skonczylem i liczyc potrafie,jak padl Cezarius bylo juz was 31 online nie interesuje mnie ilu w Thais was bylo bo nie moja wina ze wasi membersi po pzetach siedzieli.Kolejny nonsens to jest ze w ktoryms poscie wyzej piszesz ze nooby nam pomagaly a teraz piszesz ze bylo odwrotnie.
Kolejna glupota twoja to ze nie siedziales w temple bo miales pzeta ile go miales zrobiles go tylko wtedy jak Sensej byl w trapie kolo gh potem zgubiles locka i swiatynia i jak trwaly jeszcze walki na noobie juz siedziales czego sam dajesz dowod piszac ze uhales Allerana.
Wiec skoncz mnie obrazac na forum bo wczoraj pokazales jaki jestes odwazny a na forum to kazdy glupi potrafi pare bluzgow napisac.
Btw.kolejny dorosly tego forum wszyscy naokolo to dzieciaki tzw.syndrom Nossa, a okulary mi nie potrzebne ale z tego co wiem ty je masz widocznie za dlugo przed monitorem siedzisz.Zawsze tak jest ze jak koncza sie argumenty to kazdy tchorz zaczyna obrazac bo co ma zrobic bluzgi dodaja tyle sily i meskosci taki dorosly sie czlowiek czuje.

Ostatnio edytowany przez Najwyzsza prawda - 26-08-2006 o 13:28.
Najwyzsza prawda jest offline