Zobacz pojedynczy post
stary 26-08-2006, 13:49   #24
Tom@$Z
Użytkownik Forum

Tom@$Z's Avatar

Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Śląsk

Stan: Na Emeryturze
Świat: Aldora
Tom@$Z ma numer GG 646353
Domyślny

Przykro mi - będzie brutalnie bo się zdenerwowałem głupotą ludzką po przeczytaniu tego tematu...

Jeżeli ktoś myśli/wie (o zgrozo!), że tarcza NIE MA WPŁYWU na blokowanie ataków dystansowych, to bardzo proszę, jeżeli jeszcze się spiera po TAKICH dowodach, jakie przedstawił imć Xeradus, to niech sobie zrobie lewatywę z szarego mydła...

To Jest ToTalNy DeBiLiZm.

OCZYWIŚCIE, że SHIELD ma OGROMNY wpływ NA BLOKOWANIE tychże ataków. To chyba normalnie, prawda?

Co do pana expiącego na EF - Weź pan posłuchaj mądrzejszego pana majstra Xeradus'a, gdyż prawdę on rzecze -.-'

Potęga Bolta/Arrowsa.

Proste jak drut, amunicja (nie mówie tutaj o spearach czy t-knife'ach, t-starach...) posiada doskonałe zdolności PRZEBIJANIA PANCERZA, A NIE TARCZY (!!!), a jeżeli ktoś będzie dalej wmawiał, że to nieprawda, to niech idzie na drzewo prostować banany...

@Demon Najt/Pall

Paladyn częściej będzie trafiał Demka z powodów takich, jakie wymieniłem wcześniej...

I zamknijcie, q*wa ten temat, bo się na wymioty zbiera, jak się widzi takich L-A-M-E-R-Ó-W, próbujących za wszelką cenę udowodnić (lol) swoją wersję, jakże nieprawdziwą.