Zobacz pojedynczy post
stary 26-08-2006, 14:57   #17
boorex
Zbanowany

boorex's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ampul Pokaż post
HAHAHAAH wezcie do zoo kuwa a nie pvp udawac ze cos umiecie XD! mieliscie tak pieknie ustawionegho sunny~~ czy jak on tam mial to wam uciekl (zal) umie ktos z was dzieci rzucac FB? ! xD tego najta mogliscie go obejsc naokolo ale niee !! wy wolicie go polac z boltow za 15 ! wow wow zamiast obejsc dookola i naparzac haha hgz ! "polacks"

@Madhred

Calkowicie sie z toba zgadzam banda kretynow (tak tych polakow ktorych nikt nie lubi i psuja nasza reputacje tzn 0 honoru (no kurde wzieli boh bylo zostawic?) wiem ze to gra ale honor odzwierciedla sie nawet w tibii xD!) mysla ze sa panami swiata a nawet trapa zrobic nie umieja badz te mocarne exori 1 wali o 13:10 a 2 o 13:13 WOW combo plz?
Ciebie wogole nie rozumiem:
1. Kto to ten sunny ?
2. Ja nie walnalem ANI JEDNEGO exori wiec za przeproszeniem nie pierdol.
3. Kiedy nam uciekl ? Z pierwszego mostku nam uciekl nawet nie wiem jak to sie stalo chyba za sprawa Rune Rulera ...lecz gdy nam uciekl dostal drugiego trapa na drugim mostu wiec nie wiem o co ci chodzi...btw. polecam okulary z przerzutkami ...fire bomby or fire fieldy byly rzucane kilkakrotnie lecz to nic nie dawalo koles mial df ale po trapie z parcelem nie mogl nic zrobic wiec...nie wiem o co ci chodzi...
Pozatym jestem zaskoczony ze jestescie tacy zbulwersowani ze wydebilismy a raczej jeden z nas jeszcze rh, gdyz widzialem dziesiatki filmow gdzie jest ARMOR <dal> , no to LEGS itd.... Zreszta co, ja psuje reputacje ? Ja sie wbilem na hydry ? Jak ty bys sie poczul kozaku jakby tobie sie wbil 50 lvl wiekszy knight , shoterzy postawili dsy i zaczeli huncic -.-' jak gowno bys sie poczul, dlatego ten ziomek za to zaplacil.

@down
Nawet mnie nie znasz so say bye and fuck off and die.
Wklej mi kilka moich bledow a nie kogos kto tam byl, ok ?

Ostatnio edytowany przez boorex - 26-08-2006 o 15:57.
boorex jest offline   Odpowiedz z Cytatem