Cytuj:
Oryginalnie napisane przez boorex
Ciebie wogole nie rozumiem:
1. Kto to ten sunny ?
2. Ja nie walnalem ANI JEDNEGO exori wiec za przeproszeniem nie pierdol.
3. Kiedy nam uciekl ? Z pierwszego mostku nam uciekl nawet nie wiem jak to sie stalo chyba za sprawa Rune Rulera ...lecz gdy nam uciekl dostal drugiego trapa na drugim mostu wiec nie wiem o co ci chodzi...btw. polecam okulary z przerzutkami ...fire bomby or fire fieldy byly rzucane kilkakrotnie lecz to nic nie dawalo koles mial df ale po trapie z parcelem nie mogl nic zrobic wiec...nie wiem o co ci chodzi...
Pozatym jestem zaskoczony ze jestescie tacy zbulwersowani ze wydebilismy a raczej jeden z nas jeszcze rh, gdyz widzialem dziesiatki filmow gdzie jest ARMOR <dal> , no to LEGS itd.... Zreszta co, ja psuje reputacje ? Ja sie wbilem na hydry ? Jak ty bys sie poczul kozaku jakby tobie sie wbil 50 lvl wiekszy knight , shoterzy postawili dsy i zaczeli huncic -.-' jak gowno bys sie poczul, dlatego ten ziomek za to zaplacil.
|
xDDDDDDDD nie rozumiesz sam siebie ziom synny czy jak on mial to ten co mieliscie lac go 1 ale coz PO CO KUR#$^# ALL AN GORE WESZLI? ZAMIAST STAC NA DOLE I zrobci trapa? padlby jak pies a co do tych fb to jak ten najt stal w miejscu i ty kolo niego stales i zgrywales kozaka to zamiast pomyslec i go obejsc do okola i walnac fb zeby trapnac go i by bylo nice

? mial destroy to sie mysli od razu i fb parce a nie...
Mi na hydry? raz mi sie wjebali jak mialem 65 lvl krotka pilka 9 hydr i slowo otuchy - bujaj sie kicia do ss nikt nie huncil

xD!
Widzilem multum filmow omagam omagam boshe co z TEGO sam budujesz reputacje o sobie? to tak jak ja bym powiedzial widzialem multum ludzi co gwalca wiec mi tez WOLNO tak? nie tedy droga kolego
Mial zarezerwowane tak? mial wiec troche zwalil bo ja bym nie wywalal was tylko ujebal xD! a potem kazal placic za to (ale to new owner wic nikogo nie znal :/)
zal mi was udajecie wielkich kozakow nie umiejac zrobic trapa i kazdy uwaza sie za hero a ty najwiekszy ze jak jest was 4-6 to mozecie kazdego ubic pff z glowa z glowa przeciwnik tez cos potrafi