Zobacz pojedynczy post
stary 26-08-2006, 16:23   #1113
Nikast Shynix
Użytkownik Forum

Nikast Shynix's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Płock

Stan: Na Emeryturze
Adres Jabbera do Nikast Shynix
Domyślny

@up: no niestety i tacy debile się zdarzają.
@topic: Trenuję sobie na monku postawionym przez mojego kolegę pod Tower of Sun (czy jakoś tak), kolega na chwilę wyszedł, bo dzwonił telefon i w tym momencie wchodzi jakiś koleś na 15 lvlu z red skullem i zaczął rzucać pode mnie i pod kumpla fire fieldy, krzycąc przy tym (używając yelling oczywiście): "MC! MC USER! MC! MC!". To ja czym prędzej chowam się do wieży, kumpla tam przesuwam. Koleś ubił wilki i monka, dalej krzycząc: "MC! MC USER!". Gdy już ukończył we "dzieło" napisał: "pl?", wtedy wiedziałem, że wywiąże się z tego ciekawa rozmowa. To ja do niego: "tja". To on do mnie z tekstem: "mui wóiek jest gnen! bendziesz miau bama! za urzywanie mc!". Już mu chciałem napisać: "A moja ciocia jest w CipSofcie i twojego wujka wywali z roboty.", ale się powstrzymałem i napisałem mu tylko: "Nie uzywam MC i nie masz dowodów na to, ze go uzywam." To on: "muj wójek mi uwierzy i ciem zbanóje! i jeszcze mam film!". No to ja dałem sobie spokój, wlepiłem mu ignora, a on nadal siedział i pewnie pisał do mnie jakieś głupoty.

Nikast Shynix jest offline   Odpowiedz z Cytatem