Temat: Guild Wars
Zobacz pojedynczy post
stary 26-08-2006, 16:43   #713
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

up:

Z tego co pamietam Healing Seed jest do uzycia WYLACZNIE na celach Sojuszniczych, ale nie na sobie !
Ale to jakos zalezy...
Czasem mi sie odrazu wgra po wlaczeniu Loading Window... i zostalo 5 sekund, czasem 17 , a czasem jest juz 30 sekund gry...
A jesli chce ten ktos walczyc na PvE (Farming), to bardziej polecam moj build, jest mniej zniszczalny (jesli chodzi solo...bo jak Mission robi, to raczej niech wezmie inny build), Twoj build jest taki ... zbyt amatorski (Healing Signet na PvE to tylko po walce...bo jesli jestes otoczony przez 5-6 potworkow to raczej na ch... Ci Healing Signet... ),
Gdyby uzywal Axe, moglby zrobic Cyclone Axe, a co za tym idzie... zdobyc duzy zapas hp .

Ja moim buildem rangera do PvE (farming) jesli atakuje 6 (Barrage) celow naraz, to za kazdy strzal otrzymuje (12 + 15)*6 = 27*6 = 162 hp (cos kolo tego) ...wiec pomysl, Essence Bond (Czyli cos podobnego do Balthazar Aura - tylko ze essence nie daje Adrenaliny) dostarcza mi nei skonczona energie... Barrage kosztuje mnie 2 energi... 6 Atakow na mnie dodaje mi 6 energi co sekunde... , wiec chyba tak zle nie jest, co ?
Wiele buildow Warriora do Farmienia wlasnie uzywa podobnego systemu, uwierz mi, ze zaden Farmer nie idzie na farming z Healing Signetem .

Topic:

Dam swojego builda z PvP, moze komus sie przyda :

>>>>>>KLIKNIJ TUTAJ<<<<<<<
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem